Kondroitin-szulfát por - 125 g
Porckopás esetén csökken a porcban lévő kondroitin mennyisége. A kondroitin nagyon fontos alapanyaga a porcszövet sejt közötti állományának, ugyanis a porc vízmegkötő képességéért és a rugalmasságáért felelős. OGYÉI szám: 25565/2021 |
|
Készletünk állapota: | Érkezik, 1-2 héten belül |
Várható szállítás: | 2023. október 16. |
Átlagos értékelés: |
![]() |
Egységár: | 63.919,89 Ft/kg |
|
Leírás és Paraméterek
Kondroitin-szulfát por - 125 g
A kondroitin-szulfát alábbi hatásai tudományosan bizonyítottak:
-
Csillapítja az ízületi fájdalmat és csökkenti a fájdalomcsillapító szerek szükségességét 1
-
Gyulladáscsökkentő hatású 2
-
Funkciójavító hatása van 3
-
Néhány heti fogyasztása után már érezhető az állapot javulása 4
-
Tartós szedésének abbahagyása után is van kedvező utóhatása 3, hiszen lassítja az ízületi rés csökkenését 0
Kapcsolódó olvasmány: Az ízületi betegségeinket nem muszáj elviselnünk
A Kondroitin használata
Keverj el naponta 1g (kb. 1 csapott mokkáskanál) kondroitin port vízben vagy gyümölcslében étkezés előtt vagy közben. A gyorsabb hatás elérése érdekében javasolt glükozamin és MSM porral együtt használni!
Figyelmeztetés! Halakra allergiás egyéneknek a kondroitin-szulfát fogyasztása nem javasolt! A kondroitin nem jól oldódik folyadékban.
OGYÉI szám: 25565/2021
Mit jelent ez? Hogy az étrend-kiegészítőnk be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) részére. Ez a szám igazolja, hogy a Kondroitin por étrend-kiegészítőnk hivatalos engedéllyel forgalmazható. A JomTom filozófiájához híven mindig törekszik a megbízható minőségre és a megfizethető árakra, mert nekünk Te vagy az első!
Összetevők: 100% kondroitin-szulfát
Származási hely: Kína
Források, melyeket felhasználtunk
0. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673600036102
1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25662545
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9743814
3. Kubo, M., Ando, K., Mimura, T., et al.: Life Sci. 85(13-14), 477-83 (2009).
4. Szerb I.: Osteologiai Közlemények. 17(1), 8-14 (2009).
Ezeket hozzá választották
Vásárlói vélemények






