A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

[LÉGY ELÉGEDETTEBB ÖNMAGADDAL]

Kezdjük a ténnyel: az elhízás egy népbetegség. Csakhogy sokan egyáltalán nem foglalkoznak az érem másik oldalával, miszerint lehet, hogy nem a rossz táplálkozási – vagy nem csak – szokások állnak a háttérben, hanem a falással szabadon engedik belső vágyaikat, de egyben el is fojtják azokat?!

Igen, magasröptű gondolat, de erről sosem fogsz hallani a háziorvosnál. Vagy arról sem például, ha Téged gyermekkorban táplálással vigasztaltak, akkor felnőttkorban mégis mi mással vezetnéd le a feszkót, mint evéssel? Hátránnyal indulsz akkor is, ha az egyik, netán mindkét szülőd domináns, ellentmondást nem tűrő volt. Te úgy érezheted olyanná kellett válnod, amit elvártak, és csak így fogadtak el. Sajnos azt kell mondjam, hogy Te vagy a célcsoportja a szépítő, mesterséges, azonnali eredményeket ígérő reklámoknak, mert arra pályáznak, hogy a termékeikkel enyhíted a szorongásodat, és ha külsőleg megváltozol, megoldódik minden.

 

Exilis fogyasztó kapszula 60 db

4.990 Ft

Ne higgy el minden marhaságot az azonnali fogyást ígérőktől A dolgokhoz idő kell, csak a fogyasztói társadalom nevelte beléd, hogy mindent azonnal, gyorsan. Egy tyúk is 21 napig ül a tojásain. És az még nem is olyan sok.

Ha van egy kis türelmed, akár 1kg-ot is leadhatsz hetente az Exilis 100%-ig természetes összetevőjű fogyasztó étrendkiegészítővel. Barnamoszat tartalma serkenti az anyagcserét, kóladió összetevője csökkenti az éhségérzetet és energetizál a benne rejlő koffein által, az ördögnyelv pedig lassítja a zsír és a cukor felszívódását a bélben.

Az elégedett önértékelés komplex úton érhető el. Az Exilis önmagában csak akkor működhet, ha nálad kizárható minden lelki okokra utaló probléma. Érdemes mélyebbre ásni a dolgokban!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés