A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

LIBIDÓ LIBIKÓKA

MACA por (lepidium meyenii) - 100 g
1490.- Ft-tól
 
Ennél jobban nem is foroghatna minden a szexualitás körül, mint manapság. Mindenhol helyet kap, filmekben, sorozatokban, reklámokban, könyvekben, cikkekben, hirdetésekben. A csapból is a nemi vágy folyik… “akkor nálam miért más a helyzet”? 
 
A női libidót több tényező is befolyásolja. Ott van pl. az, hogy milyen volt a nő családi háttere, korábbi párkapcsolati élete, vagy a partnerrel folytatott kommunikáció színvonala. Ha ezzel gond van, a libidó is meginog. Meg természetesen fiziológiai problémák is belerondíthatnak a dologba, mint pl. a pajzsmirigy-rendellenesség. 
 
A férfiak helyzete már más tészta. Szakemberek szerint a pasik szexuális étvágyát a megszokás lombozza le. De az életmód is egy kulcsponti dolog, az eltunyulás egy igazi “tesztoszteron-ölő”, illetve a pszichés nyavalyák, a túl sok stressz.
 
A csökkent libidó komoly problémaforrás lehet egy kapcsolatban. Azonban van erre egy növényi támogató, amit már az inkák is felismertek évezredekkel ezelőtt. A gyógyászati célok mellett a szexuális élet felpezsdítésére is használták. 
 
A maca por a peruiak nyelvén ennyit tesz: ‘ma’, “hegyen termesztett”; ‘ca’, azaz “erősítő”. Ez a növény nemcsak segíthet a libidó gondokon, de feltölthet energiával, antioxidánsokkal. Varázsütésre nem állít helyre semmit, viszont hosszú távon képes lehet éreztetni pozitív hatását.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés