A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

[MAGAS KOLESZTERIN]

2021. 02. 26. 00:00:00


Mit csinálhatna jobban az az 1,9 millió ember Európában, aki szív-és érrendszeri betegség miatt hal meg...?!
Pláne Magyarországon, mivel 45%-kal magasabb a halálozási arány, mint az EU átlaga. A sok kolbász, szalonna, gyors kaja?
A magas koleszterin sajnos akkor támad, amikor már késő, és nem is gondoltad volna.

Előjele nem nagyon van, általában már csak a következményével szembesülhetsz, például amikor már a szemhéjadon sárgás elszíneződést látsz.
Mielőtt kizárólag a zsíros kajákat okolnánk, tisztázzunk egy-két dolgot! A koleszterin kétféle módon jut a célba, egyrészt állati eredetű húsokkal, másrészt a máj is termeli.
Viszont még egy vegánnak is lehet magas a koleszterinje, ha azt megörökölte. Ha pedig lerakódik a káros koleszterin (mert egyébként van jó is), akkor elzárhatja az érfalakat. 

GOIMMUN BÉTA- ÉS ALFA-GLÜKÁN - NAPFÉNYVITAMIN
3.990 Ft

Most persze legyinthetnél, hogy “úgyis jó a koleszterinszintem”, azért menj biztosra. Még ha egy deka húst sem eszel, nem tudhatod, hogy fennáll-e örökletesen a veszélye.
Érdemes követned az orvosi ajánlást, miszerint 20 éves kortól 5 évente ajánlott a laborvizsgálat, 30 felett pedig évente!
Nem hiába folyik a csapból is, hogy a mozgás mennyire fontos. Amúgy is minden esetben, de itt különösen hosszabbítja életedet.

Azt se feledd, hogy az elhízás a koleszterin melegágya, plusz a bagózás, ami alapvetően ugyancsak érszűkítő!
Még egy tanáccsal mi is szeretnénk szolgálni Neked. Próbáld ki az alfa-és béta-glükán természetes vegyületet, mely hosszú távon hozzájárulhat a magas koleszterinszinted csökkentéséhez, mivel akadályozzák a koleszterin felszívódását.
Emellett kiemelkedő hatása lehet az immunrendszer támogatásában!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés