A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Mai csalódásom, Eduscho Gala őrölt kávé

Schramm Tamás
2016. 06. 14. 23:07:00
Mai csalódásom, Eduscho Gala őrölt kávé

Minden héten más kávét kínál a 6 nagy élelmiszer áruház akciós kínálatában, ami a kávét szeretőknek kiváló alkalom a választék megismeréséhez. Párom szereti a kávét, ezért különböző márkájú kávékkal szoktam meglepni.

Kezdetben megnéztük saját spejzunk polcait, mit tartalmaznak a jól ismert gyártók termékei. Az akciós levesporokból mindig jókora tartalékot halmoztunk fel. Akkoriban vettük a levesport, aminek az alján levő összetevő lista ponthegesztéssel volt elérhetetlenné téve.
A kiváló termék a zacskó felirata szerint 10 fajta szárított zöldséget tartalmaz.
Ez igaz, a teljes mennyiségben 8,82% az aránya, a többi glutamát és más ízfokozó.
Olvassa el, mit tartalmaz a Maggi Izvarázs terméke

Utána következett Norbi Update leveskockája. Szavatossága már lejárt, de kidobás előtt lefényképeztem.
Ennél a terméknél olvastam először a maltodextrinről, amit előszeretettel alkalmaz(ott) Norbi az ételeiben. A leírások alapján az összetevőből pici mennyiséggel bármilyen ízetlen ételből kiváló és kivánatos terméket lehet varázsolni. A termékben 0,1% marhahús található, a többit a kémiai izesítés biztositja.  Olvassa el, milyen Norbi Update marhahús leveskockája

Eduscho Gala őrölt kávé összetevőiMa az Eduscho Gala őrölt kávéból akartam vásárolni, és szokásomhoz híven elolvastam a címkét. A termék dobozán jól látható volt, hogy karamellt is tartalmaz a termék. Az összetevők listájában 89% őrölt kávé, karamell és maltodextrin olvasható.

A termék címkéjén nem biztos, hogy jól olvasható.
A termékoldalon levő leírás szerint

Eduscho Gala Mild őrölt kávé karamellel, 500 g

Összetevők:
Őrölt kávé 89%, Karamell, Maltodextrin

Más kávékon még nem láttam az összetevő nevét.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés