A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

MÁJTISZTÍTÁS

 

Oké, de hát én tök egészségesen élek, nem is iszom sok alkoholt, akkor minek foglalkozzak a májammal?
Az a helyzet, hogy a májaddal nemcsak akkor kell foglalkoznod, ha időnként felhajtasz a garatra! Nagyon nem. Főleg a mai élelmiszeriparunkkal és főleg, ha elmúltál 30 éves.

MÁRIATÖVIS KOMPLEX CSEPP - WISETREE

3 780.- Ft


Képzeld el úgy a májadat, mint egy konyhai szűrő, amivel leszűröd a mama finom húslevesét. Megvan? Mi történik a szűrővel, ha nem mosod ki időnként? Hát ELTÖMŐDIK! A különbség annyi, hogy a mama húslevesét feltörlöd, de a májadat eltömítő szemét - amit fogyasztasz - nem tud kifolyni oldalt, hogy feltöröld... Nem, az szépen ott gyűlik és gyűlik, míg sírba nem visz. Érted?
A máj testünk legnagyobb mirigye, és rengeteg élettani feladatot lát el a toxinok kiválasztásán túl is. Anyagcsere-folyamatokat tart fenn, tisztítja a véred, szabályozza a vérzsír -és a vércukorszintedet. És még sorolhatnám.

Mit tudsz tenni?

Amennyire tudod, kerüld a feldolgozott élelmiszereket. Én egyszerűen hoztam egy döntést, hogy aminek “összetevő listája van” azt csak akkor veszem meg, ha csorog rá a nyálam. Nyilván nem várható el mindenkitől, hogy salátán éljen, csak figyelj jobban oda.
Preferáld a mértékletes borfogyasztást és csak akkor igyál töményet, ha örömteli alkalom van hozzá.
Fogyassz olyan növényeket amik támogatják a 'szűrőd' öntisztulását! Ehhez tudok 'eszközt' adni, mint pl. máriatövis vagy az organikus chlorella. Bármelyiket választod, teszel egy lépést a májad egészségéért.

Keresés