A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

E-vitamin olaj, 10 ml - Mayam

Ár:
1.190 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. április 22.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 119.000,27 Ft/l

A tokoferol vagy E  vitamin lényeges a bőr egészsége számára. Az E vitamin jelen van a sejtfalak lipofil részeiben. Erőteljes antioxidáns hatása van, védelmez a szabadgyökök romboló hatása ellen, gyulladásgátló és regeneráló hatású.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g
1.190 Ft -tól
Mangóvaj, 100 ml - Mayam Mangóvaj, 100 ml - Mayam
1.270 Ft
Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml
1.690 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

E-vitamin olaj, 10 ml - Mayam

E-vitamin formulánkat bőrápolási célokra ajánljuk házi krémek, balzsamok, emulziók, és olajszérumok kialakításához. Az E-vitamin növeli azok regeneráló hatását, antioxidánsként védve a sejtfalak épségét. A szervezet maga is harcol a szabad gyökök képződése ellen, ám a külső-belső szennyezettséggel teli életmód extra terheléseit szükség lehet kívülről is ellensúlyozni. Annál is inkább, mert a kor előrehaladtával a bőrbe a faggyúmirigyeken át kiválasztódó E-vitamin mennyisége természetes módon csökken.
További előnyei, hogy óv minden oxidációra hajlamos anyagot, így a balzsamokban, krémekben lévő telítetlen zsírsavakat védi az avasodástól és a vitaminokat a hatásveszteségtől. Alkalmazásával hosszabb életűvé tehetjük házi készítésű kozmetikumainkat.


 

Az E-vitamin tulajdonságai

  • erőteljes antioxidáns
  • ráncmegelőző, öregedésgátló, rugalmasító hatású
  • csillapító és gyulladásgátló hatású
  • hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához
  • stabilizálja a készítményekbe foglalt olajokat, zsírokat (késlelteti az avasodást)
  • hámsejtképző, bőrregeneráló, ösztönzi a felhámképződést
  • megvédi a bőrt a szabadgyökök és az UV-sugarak káros hatásától


 

Az E-vitamin alkalmazása 

  • minden fajta bőrápoló termékbe (melyek olajat tartalmaznak)
  • az égési sebek, ekcémák és egyéb bőrbántalmak gyógyulási folymatának felgyorsítására
  • napozás előtt és után
  • sminkkészítményekbe
  • hajmaszkokba, -szérumokba, -kezelésekhez
  • oxidációra érzékeny olajokba antioxidánsként
  • krémek, balzsamok és kenőcsök használati időtartamának meghosszabbítására
  • olajtartalmú, főleg oxidációra érzékeny olajakat tartalmazó készítményekbe, antioxidánsként
  • mint hatóanyag összetevő: adagolás 0.1 - 0.5%, a készítés végső fázisában, hidegen
  • krémekbe, szérumokba és antiage olajakba foglalva
  • kiszáradt, vízhiányos bőr ápolására szánt készítményekbe foglalva
  • rugalmasító és hidratáló készítményekbe foglalva
  • szerkezetjavító kenőcsökbe, balzsamokba
  • napozás utáni készítményekbe foglalva
  • napolajakba, krémekbe, mint sejtvédő és antioxidáns
  • mint antioxidáns: adagolás 0.05-0.2%
  • az oxidációra érzékeny olajak avasodásának megelőzésére adagoljuk közvetlenül az olaj eredeti edényébe, 3-6 hónappal meghosszabbítja a felhasználhatóságot
  • a kizárolag olajos készítményekbe vagy emulziókba, balzsamokba, az összeállítási folyamat végén, hidegen
  • 1 ml = kb.33 csepp


 

ÖSSZETÉTEL: növényi olajból származó alpha, beta, gamma és delta (α, β, γ şi δ) tokoferol sűrítmény (min.50%), kozmetikai és gyógyszerészeti tisztaságú. Mixed tocopherol, ami azt jelenti, hogy összetételében jelen van mind a négy tokoferol izomér, ez a keverék hatásosabbnak és hatékonyabbnak bizonyult, mint az egyes izomérek külön-külön.  
Jóváhagyva a bio kozmetikumok számára.

MEGJELENÉSI FORMA: közepes sűrűségű olajos, barnás-sárga színű folyadék, enyhe jellegzetes illattal 
Sűrűség: 0.95

INCI: tocopherol, helianthus annuus seed oil

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés