A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Fahéj illóolaj, 10 ml - Mayam

Ár:
1.100 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. április 19.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Egységár: 109.999,78 Ft/l

A fahéjolaj meleg, élénk, édeskés illatú, a parfümkészítésben és az aromaterápiában egyaránt elismert illóolaj. Fertőtlenítő, gombaölő és vírusölő. Masszázshoz használva tónusjavító és serkentő.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fahéj illóolaj, 10 ml - Mayam

A fahéj a legrégibb idők óta Indiából, Kínából és Egyiptomból importált fontos kereskedelmi árucikk volt. Aromáját főképpen fűszerként értékelték, porrá őrölve forraltborba és szerelmi bájitalokba keverték, masszázshoz használták. Belsőleg pedig fájdalomcsillapításra, gomba- és, vírusölőként, féreghajtóként fogyasztották.

A fahéj illóolaj erős, megfelelő hígítás nélkül maró hatással van a bőrre, viszont számos előnyös tulajdonságát értékesítik a masszázskészítményekben, az aromaterápiában és a parfümkészítésben.


 

Előállítás módja: gőzlepárlással, a levelekből

Földrajzi származás: Sri Lanka

Megjelenési forma: áttetsző sárgás színű, közepes sűrűségű folyadék

Olfaktív jellemzők: erős átható, jellegzetes, édeskés-szúrós illat

Összetevők (INCI): cinnamomum zeylanicum leaf oil


 

A Fahéj tulajdonságai

  • gomba- és, vírusölő
  • széles spektrumú baktériumölő
  • tónusjavító, melegítő hatású
  • keringésjavító hatású
  • serkentő hatású
  • természetes afrodiziákum

Alkalmazások 

  • melegítő masszázshoz, narancsbőrre
  • afrodiziákumként vágygerjesztő masszázshoz
  • erőtlenség, aluszékonyság esetén
  • depresszióra
  • impotencia, csökkent nemivágy esetén
  • folyékony és szilárd parfümökbe
  • összetevőként a körmök kezelésére szánt gombaölő készítményekbe
  • serkentő, keringésjavító hatású összetevőként, narancsbőrellenes, melegítő kenőcsökbe
  • a hozzáadott esszenciáktól függően, női és férfi parfümök illatosító összetevőjeként,
  • tónusjavító, bemelegítő tusgélekbe
  • rúzsokba, ajakírekbe, balzsamokba
  • serkentő helyimasszázsokhoz, a hátgerinc mentén vagy a has tájékán
  • nemi hidegség vagy impotencia esetén masszázshoz, a hátgerinc alján 
  • a fürdővízben feloldva (oldószerrel vagy tejjel hígítva)
  • párologtatókba, gyertyákba, mécsesekbe az erőtlenség, aluszékonyság mérséklésére
  • téli ünnepek alkalmával permetezzük a levegőbe


 

Tárolás: jól lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
  • a bőrre maró hatású, ha nem megfelelően hígítjuk
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • hat éves kor alatt nem ajánlott
  • tartsuk távol a gyerekektől

Vásárlói vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.
Mosásnál a folyékony mosodióhoz kiváló illatosító.

Ezek is érdekelhetnek

Címkék: édeskés

Keresés