A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Fehérliliom olaj, 50 ml - Mayam

Ár:
1.660 Ft
Készletünk állapota: Érkezik, 5 napon belül
Várható szállítás: 2021. április 29.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 33.200,09 Ft/l

A fehérliliom olaja világosítja a bőrt és megelőzi a foltok megjelenését, halványítja a májfoltokat, a vörösödést, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Összetevőként ajánlott a depigmentáló készítményekbe.

Leírás és Paraméterek

Fehérliliom olaj, 50 ml - Mayam

A liliom évelő növény, hosszú szára végén nagy virágokkal. Több mint 100 fajta liliom létezik elterjedve az egész világban, osztályozásuk a virágok formája és a virágzat szárhoz viszonyított elhelyezkedése szerint történik. A Lilium Candidum fajnak 6 szírma és 6 porzója van, a szirmok fehérek, sárgás-barnás szinezékkel.

A tisztaság jelképe lévén, a liliom nemes virágnak számít és királyi jelképnek tartják. Perzsiából, a mai Irán területéről származik, a liliomfélék (liliaceea) csoportjába tartozik, napjainkban főleg a mediterrán vidékeken termesztik. A fehér liliomot régi idők óta használják a bőr szépítésére, olajba vagy alkoholba áztatva.


 

Előállítás módja: a fehér liliom virágát finomított napraforgó olajba áztatják

Megjelenési forma: tiszta olajos, sárgás színű folyadék, könnyed jellegzetes illattal. (nincs olyan illata, mint  a  liliom virágnak). 

Főbb összetevők: linolsav (oméga 6), oleinsav (omega-9), palmitinsav, sztearinsav, fitoszterolok, etiolin, tokoferolok

A bőrön: aránylag jól áthaó, meglehetősen száraz érzetet hagy

Összetevők (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract


 

A Fehér liliom tulajdonságai

  • kivilágosítja a bőrt és megelőzi a foltok megjelenését
  • csökkenti a májfoltokat és a pirosságot
  • megelőzi a bőr kirepedését
  • hidratáló, megnyugtatja a bőrt
  • enyhíti az irritáció okozta pirosságot
  • enyhén gyulladásgátló
  • hozzájárul a bőr védőgátjának rendbentartásához


 

Alkalmazások a kozmetikában

  • megfelel bármely bőrtípusra
  • elszíneződött bőrre
  • öregségi foltos bőrre
  • irritált bőrre
  • törékeny vagy érzékeny bőrre
  • kézápolásra
  • terhesség alatti bőrápolásra
  • alkalmazható tisztán vagy összetevőként az arc, nyak és dekoltázs mindennapi ápolására
  • bőrvilágosító hatású nappali és éjszakai krémekbe
  • arcszerumokba és olajos készítményekbe
  • nyugtató,  csillapító krémekbe, kenőcsökbe
  • bőrelszíneződés elleni krémekbe, emulziókba
  • elöregedett bőr ápolására való készítményekbe
  • kézápoló krémekbe, kenőcsökbe


 

Tárolás

  • oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.

Biztonsági adatok:

  • nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
  • külső használatra!

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés