A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Shea vaj Bio-Ecocert, Finomítatlan - 100 ml

Ingyenes szállítás

Ár:
1.100 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. január 25.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 10.999,98 Ft/l

A shea vaj az afrikai karité fa terméséből készül. Tápláló és erőteljesen hidratáló, védő és regeneráló, mely gyorsítja a hegképződést, nyugtatja az irritált bőrt, segít a striák, a bőrgyulladások, a károsodott haj és a száraz fejbőr esetén.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g
1.190 Ft -tól
Mangóvaj, 100 ml - Mayam Mangóvaj, 100 ml - Mayam
1.270 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Shea vaj Bio-Ecocert, Finomítatlan - 100 ml

A shea vaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban. Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

A MAYAM finomítatlan shea vajnak az összetételében résztvevő zsírsavak és jelentős arányban jelenlevő nem szappanosítható anyagok visszaigazolják ennek a vajnak a vitathatatlan minőségű tulajdonságait: bőrsérülések gyógyítása, felhámképződés serkentése, a bőrszövetek táplálása, irritációk nyugtatása.


 

Szinonimák: villetaria paradoxa, karité vaj, sheabutter

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban


 

A Shea vaj tulajdonságai

  • lehetséges gyulladásgátló
  • csillapíthatja az irritációt, csökkentheti a pirosodást
  • mélységében táplálja és hidratálja a bőrt 
  • bőrregeneráló, serkenti a felhámképződést
  • antibakteriális hatású 
  • elősegíti a hegesedést
  • védő, fényvédő hatású 
  • serkenti a kollagén termelődést
  • megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit
  • visszaadja a haj ragyogását, szépségét
  • táplálja a kappiláris szálakat
  • védi a hajszálakat


 

A Shea vaj alkalmazásai

  • minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
  • ráncosodás és öregedés jelei ellen
  • ajkakra és az arc érzékeny területeire
  • irritált bőrfelületre (pelenkától, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
  • sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
  • bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
  • vegyihatásnak kitett kézre, bőrfelületre
  • napégette vagy enyhén sérült bőrre
  • izomfájdalomra, izomfáradtságra, feszültségre
  • száraz fejbőrre
  • száraz, töredezett, festett hajra
  • szappanok zsírozására
  • önmagában felvihető a frissen tisztított és enyhén nedves bőrre
  • növényi olajakkal, illóolajakkal vagy külömböző kivonatokkal keverve, a bőr igényeinek megfelelően
  • napozás előtti és utáni használatra szánt készítményekben, a nap káros sugarai elleni védelem céljából és a hámlás visszafogására
  • kimerült izomzat, masszírozására, nyirokmasszázsra kifejlesztett kenőcsök összetevőjeként, a kezelés céljától függően kiválasztott hatóanyagokkal együtt
  • a fennálló problémák függvényében kiválasztott kozmetikai hatóanyagokkal keverve aszáraz, problémáa fejbőr masszírozására, de a hajnövekedés serkentésére is szánt készítmények összetevőjeként
  • összetevőként szétvált szálú száraz, leromlott hajra és göndör vagy fékezhetetlen, "rebellis" hajra összeállított hajpakolásokba
  • önmagában vagy egyéb növényi olajakkal kombinációban, a terhesség ideje alatt, a bőr hajlékonyságának megőrzésére és a terhességi csíkok megelőzésére. Sikeresen használható szülés után is, a már meglévő csíkok símítására, enyhítésére
  • ajakbalzsamok létrehozásához
  • tápláló, vitamin bevitelére kialakított éjszakai krémekbe, melyeket a szem környékéreis felvihetünk
  • mechanikus bőrradír készítményekbe 
  • műhelyekben, garázsokban, kertben dolgozók számára kialakított kézkrémek, kenőcsök összetevőjeként




Tárolás: hűvös, száraz helyen

Biztonsági adatok: latexre érzékeny személyek ne használják; külső használatra !

Növényi vajak

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés