A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Szőlőmag olaj (Vitis Vinifera), 100 ml - Mayam

Ár:
950 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 9.499,98 Ft/l

A szőlőmagolaj egy könnyű, jó felszívódású, fenolos vegyületekben és linolsavban gazdag, bőrregeneráló és szerkezetjavító hatású olaj. Lágyító, tápláló, antioxidáns hatású, jótékony hatással van a bőrre és a hajra egyaránt.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kakaóvaj tömb, nyers - 100 gr Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g
1.190 Ft -tól
Mangóvaj (Mangifera indica) - 100 ml Mangóvaj, 100 ml - Mayam
1.270 Ft
Nyers, BIO shea vaj - 100 ml Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml
1.690 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szőlőmag olaj (Vitis Vinifera), 100 ml - Mayam

A szőlőmagból kinyert olaj magas linolsavtartalommal rendelkezik és fenolos vegyületekben gazdag, könnyű, száraz olaj, minden típusú arcbőr ápolására alkalmas. Nagyraértékelik a bőrre kifejtett regeneráló, szerkezet-javító hatását; segít fenntartani a bőr hidratáltságát és megelőzni a korai öregedését, harcol a szabadgyökök ellen.


 

Előállítás módja: hidegsajtolással a magokból, majd az így nyert olajat finomítják

Megjelenési forma: tiszta, zöldes-sárga színű, alacsony sűrűségű, semleges szagú folyadék

A bőrön: jó felszívódású, száraz érzetet hagy, nem komedogén*.
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): vitis vinifera seed oil


 

A szőlőolaj tulajdonságai

  • szerkezet-javító, mélységében táplálja a bőrt
  • antioxidáns, hatásos a szabadgyökökkel szemben
  • bőrlágyító, puhítja a bőrt, hozzájárul hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához
  • táplálja a hajszálakat


 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • minden típusú bőrnek megfelelő, leginkább a vegyes és zsíros arcbőrnek
  • önmagában közvetlenül bőrrevihető termék
  • alkalmazhatjuk a hajunkra, különösen a száraz, sérült hajvégekre
  • egyéb növényi olajokkal és illóolajokkal kombinációban, arcmasszázshoz vagy testmasszázshoz használt olajakba foglalva
  • arcápoló krémek és szérumok összetevőjeként
  • testápoló krémek, balzsamok, testtejek vagy vajak összetevőjeként
  • hajmaszkok, krémek és balzsamok összetevőjeként


 

Tárolás: mérsékelten oxidatív olaj lévén, ajánlott 19°C alatti hőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védve tárolni

Biztonsági adatok: kozmetikai használatra

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés