A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Vadrózsa olaj, 50 ml - Mayam

Ár:
1.870 Ft
Készletünk állapota: Érkezik, 5 napon belül
Várható szállítás: 2021. május 24.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Egységár: 37.399,98 Ft/l

Elismert tulajdonsága, hogy hozzájárul a ráncok enyhítéséhez és serkenti a bőr regenerálódását. A vadrózsa olaj derűssé teszi az arcbőrt, visszaadja annak szépségét és rugalmasságát. A vadrózsa olaj hegesítő és kuperózis ellenes hatása miatt is elismert és segíti a terhességi csíkok, striák megelőzését, enyhítését.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g
1.190 Ft -tól
Mangóvaj, 100 ml - Mayam Mangóvaj, 100 ml - Mayam
1.270 Ft
Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml
1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Vadrózsa olaj, 50 ml - Mayam

Tápláló, hidratáló és nedvesítő hatásán kívül politelítetlen zsírsavakat (F-vitamin) tartalmaz, melyet esszenciális zsírsav (EFA) néven ismernek és használnak. Felszívódása után átalakul prosztaglandinokká (PGE) melyeknek szerepe van a sejtmembrán és a szövet újraképződésében.
A vadrózsa olajat ajánlják bőrregeneráláshoz és sebgyógyulás során. Transz-retinol sav tartalma a bőr fiatalítását és a gyógyulás gyorsításáért felelős. Képes kijavítani a túlzott napsugárzás és kapcsolódó photo-aging hatást a bőrön. Linol és linolénsav tartalma miatt ajánlják a bőr pigmentációjának csökkentésére. Rendszeresen használva azt tapasztalták, hogy csökkentek a finom vonalak és ráncok.


 

A vadrózsa olajának tulajdonságai

  • minden típusú arcbőrhöz

  • rugalmatlan, csökkent tónusú, száraz és vízhiányos bőr esetén

  • akné, égési seb, himlő okozta hegek esetén, műtét utáni hegesedésnél, nem esztétikusan gyógyult sebeknél

  • érett, élettelen, ráncos bőr ápolásában

  • koravén, fényöregedés jeleit hordozó arcbőr esetén, túlzott napozás után, UV sugarak által károsodott bőrre

  • striák megelőzésében, enyhítésében

  • borotválkozás és szőrtelenítés után, a bőr csillapítására és regenerálódására


 

Használjuk a vadrózsa olajat

  • önmagában, közvetlenül a bőrünkön

  • anti-aging kezelésekhez

  • más növényi olajokkal, illóolajokkal és kozmetikai hatóanyagokkal kombinációban, arcszérum vagy arcmasszázs olaj készítéséhez

  • testápoló kozmetikai készítmények összetevőjeként

  • önmagában vagy specifikus kozmetikai hatóanyagokkal keverékben, helyileg használt hegesítő alkalmazásokhoz

  • arcápoló kozmetikumok összetevőjeként: nappali és éjszakai krémekbe, emulziókba, szérumokba, maszkokba

  • a jellegzetes bőrproblémákra szánt specifikus készítmények megfogalmazásához

Tárolás: oxidálásra hajlamos olaj lévén, ajánlott 19°C alatt, nedvességtől és fénytől védett helyen tárolni

Származási hely: Chile

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik, a gyümölcsmagokból

Megjelenési forma: sárga színű átlátszó, közepes sűrűségű olaj, enyhe jellegzetes illattal

Összetevők(INCI): rosa moschata seed oil

Külső használatra!

Vásárlói vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 29.
Nagyon finom olaj! én az egész arcomra használom natur, de krémek alá is. Hálás érte az arcbőröm. Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 23.
Nagyon szeretem az arcomra kenni, simítja a bőrt. Gyantázás után is kiváló!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 24.
Évek óta használom és imádom ❤️
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 12.
Nagyon jó a szemkörnyéki ráncokra.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 13.
Szeretem a vadrózsaolajat, arcápolóba, testápolóba nagyon kellemes hatású

Ezek is érdekelhetnek

Címkék: Rosacea

Keresés