A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

menopauza

menopauza

2022. 01. 28. 12:35:56
Változni a változókorral nem egyszerű feladat. Főként akkor, amikor még a nagy felvilágosultság ellenére sem szeretnek az emberek erről beszélni. Tabutéma, amit mindenki kerül, pedig valamennyien szembesülni fogunk vele. Kinél jobban, kinél kevésbé, de valamilyen kellemetlen tünet formájában jelentkezni fog a hormontermelés szabálytalanná válása és a hormonok mennyiségének csökkenése.
2021. 12. 02. 12:05:03

A maca por: superfood, afrodiziákum és adaptogén egyszerre!
Több kutatás is zajlik annak érdekében, hogy a maca egészségre gyakorolt hatását kiderítsék.

2021. 07. 31. 15:03:59
A shatavari igazán említésre méltó gyógynövény kifejezetten a nők számára, de a férfiaknak is tartogat egysmást.
Ez a növény egy fürtös spárga, mely az indiai népi orvoslás oszlopos tagja évszázadok óta. Az ázsiai földrészen így emlegetik: “az, akinek 100 férje van”. Jelentése a női reproduktív szervekre való hatására utal. 
2021. 05. 29. 20:08:05

Rengetegen ellenállnának a változásnak, csakhogy akkor jóval kényszerítőbb és fájdalmasabb az egész. Minden azzal kezdődik, hogy elfogadod a változást. Hidd el felszabadító lesz!

2021. 05. 28. 11:08:29
Nem olyan időket élünk, amikor bátran felvállalja az ember az öregedés jeleit. Félünk elmondani a valódi korunkat, takargatjuk az ősz hajszálakat, küzdünk az öregedés mindennemű megnyilvánulása ellen. Vehetünk ugyan ránctalanítót és hajfestéket (már natúr cuccokat is, ami jó!), de nem sokat tehetünk a testben végbemenő változások ellen. És ugyan miért kéne?!
2021. 05. 28. 08:59:34
Ha most jelenleg a menopauza fázisában élsz Magyarországon, akkor Te az X és a baby boomer generáció oszlopos tagja vagy, vagyis a rendszerváltást fiatal felnőttként élted meg. Te, és még számtalan nő már jóval emancipáltabb világba csöppentetek, mint elődjeitek. Emancipáció ide vagy oda, a változókor még mindig szégyenérzetet, elértéktelenedést, rejtett depressziót eredményez. Meddig kell még ennek így lennie?

Keresés