A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Méz és áttétes daganat

Méz és áttétes daganat

A gyengeséget nem a daganatos állapot eredményezi, hanem a mézreceptek miatt jön létre, melyek azt állítják, hogy a méz kezeli a daganatos állapotot. A félretájékoztatás elvégzi azt, amire az orvostudomány ma még képtelen.

Ha 37 foknál melegebb a kaptár hőmérséklete, a méhek elhagyják. A bolti mézeket általában annál melegebb hőmésékleten kezelik. Mire a vásárló kosárba tesz, hasznos tartalmukból alig marad.
.
A legtöbb ember mézet vagy gyümölcsöt fogyaszt abban a hitben, hogy megelőzi, vagy gyógyítja daganatos állapotát. Az igazság éppen az ellentéte. A daganatos sejtek HCG hormont és inzulin rezisztenciát állítanak elő, mert csak igy képesek magukat táplálni. Megakadályozzák az egészséges sejtek tápanyagokkal ellátását, így a személy fizikailag elgyengül.

A gyengeséget nem a daganatos állapot eredményezi, hanem a mézreceptek miatt jön létre. Sok alternativ gyógyitó azt állítja, hogy a méz kezeli a daganatos állapotot. Félretájékoztatás. Minden lehetséges eszközzel el kell kerülni a méz (manuka, organikus) és a fruktóz fogyasztását.

A legtöbb daganatos beteg komoly aminosav hiányban szenved. Ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak közül a lizin, cink, NAC, C-vitamin a legfontosabbak. A daganatos sejtek növekedését kobalt-aszkorbát és B12 vitamin keveréke képes lehet lassítani. Nátrium aszkorbát készítéséhez aszkorbinsavat és szódabikarbónát kevernek össze vízzel, megvárják, amíg a habzás leáll, majd hozzákeverik a B12-t. A lizin és kobalt is képes lehet leállítani a daganat terjedését és áttétes megjelenését.

Komplex B-vitamin és C-vitamin fogyasztása is szükségessé válhat, utóbbi nátrium aszkorbát formában. A lizin és NAC használatát 4 órán keresztül, óránként és napi két alkalommal ajánlják. Hatására az immunrendszer erősödik, és már az első két napon elkezdhetik a fehér vérsejtek felfalni a daganatos sejteket. Általában a harmadik napon tapasztalható a javulás. A vércukor szintjét 5 mmol értéken vagy alatta kell tartani. A daganatos állapotot leginkább a táplálkozás során bevitt fruktózok táplálják (méz, gyümölcs, magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup).

A daganatos halált legtöbbször három különböző állapot okozza.
Az étvágy elveszítése (cachexia), morfium (immunrendszer szintjének lenullázása) és a kemoterápia (mellékhatások). Az ember általában nem a daganattól hal meg. Összehasonlítva, a legtöbb daganatos egészségromlását a kemoterápia okozza. Az orvosok egy része gondosan figyel arra, hogy a fehérvérsejtek száma ne legyen túl alacsony, de a probléma oka a kemoterápia, mert annak hatására csökken le a sejtszám.

Étvágynöveléshez általában sósav koncentrátumból 4-6 cseppet adnak 250 ml vízhez, hogy a pepsinogenből pepsin keletkezzen, mely lehetővé teszi az étel emésztését. Az emésztő enzimek segítenek, különösen a hasnyálmirigy enzimek, a chymotrypsin és bromelain.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés