A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

MIÉRT TABU MÉG MINDIG A MENOPAUZA?

 

Nem segít a helyzeten a szépségipar, a fogyasztói társadalom sugallta ideálkép sem. Ugyan már vannak megmozdulások, teltebb modelleket is reflektorfénybe helyeznek, nem retusálnak ráncokat, híres ruhamárka vállalja be a pattanásos bőr kirakatba helyezését, ami mondjuk ki: már tükrözi a valóságot! De sajnos még mindig ott van az az irreális külsővel kapcsolatos elvárásrendszer.
 

CIKLUSBARÁT KRÉM 100 ML - WISETREE

7.491 Ft


 

Ha ezeket még tetézik a változókori tünetek, azaz kemény önmegtartóztatás során is plusz kilók jelennek meg, csökken a szexuális vágy, szégyenkezés a hüvelyszárazság miatt, álmatlanság, stressz, hőhullámok… külön-külön is búskomorságot válthat ki bárkiből, nemhogy még együttesen. Sokan úgy érzik, ha már nem képesek többé gyermeket szülni, akkor nőiségükben értéktelenek.

Nem akarod keservesen megélni ezt az időszakot?

Akkor sportolj! A sport növeli a kitartást, tágítja a tűrőképességet, így kevésbé emelkedik felül rajtad a depresszió. Ha ez még nem elég, ne félj pszichoterápiát igénybe venni, vagy akár hormonterápiát is, ha már tényleg elfajulnak a dolgok a szervezetedben! Fogadd el a helyzetet, bármennyire is nehéz! A változás sosem lesz könnyű, de nagy felszabadulás születhet belőle.

A fentiek mellett a tünetek enyhítésére a progeszteron krémet ajánljuk. A testedet az ösztrogén és a progeszteron hormon dominálja. A változókor alatt sajnos ezek meggajdulnak, és ha az ösztrogén lesz túlsúlyban, akkor bizony számíthatsz a méltán utált tünetek megjelenésére! Tedd elviselhetőbbé ezt az időszakot!

Keresés