A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

NEHEZEN MEGY AZ ALVÁS?

2021. 02. 18. 14:47:01
GABA por (gamma-amino-vajsav) - 50 g
1970.- Ft-tól

 

A zseniális emberek mindig furák. Albert Einsteinnek is bőven kijutott a furcsaságokból. Ma már úgy tartják, hogy a géniuszsághoz 40%-ban a környezet is hozzájárul, tehát akkor a napi rutindolgok is befolyásolják agyunk fejlődését?

De még mennyire! Einstein többet aludt az átlagnál, úgy napi 10 órát. Van egy szóbeszéd arról, hogy a relativitás elméletet is álmában látta meg. Alá is támasztották a kutatók, hogy az alvás megtámogatja a problémamegoldó készségünket. 
 
“De mégis hogy aludjak egy jót, ha idegesít az utcazaj, kattog az óra, vagy én kattogok a munkámon, a kapcsolatomon, aztán nyomaszt a stressz…?!!” 
Teszi fel a kérdést rajtad kívül még a világ 45%-a, bár a legfrissebb adatok még többet is mutathatnak. Mielőtt bevennéd az altató bogyókat, szánj egy percet a természetes megoldásra is.
 
Ha a szervezeted GABÁ-ban - gamma-amino-vajsavban - szűkölködik, akkor nem csodálom, hogy alvási problémáid vannak, mert nem vagy ellenálló az idegi ingerlékenységgel szemben. Ilyenkor feszült vagy, türelmetlen, sóvárogsz az édesség után, megugrik a pulzusod, kihagy a memóriád.
 
Ha pótolod a GABA mennyiségét, esélyed lehet a kielégítő alvásra, oldhatod az álmot űző szorongást.

Keresés