A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Növényi rovarűzők

Növényi rovarűzők

Nem szükséges kertes házban élni ahhoz, hogy nyáron, a nyitott ablakon keresztül beszálló, különféle színű, formájú, méretű és hangú repülő rovarokkal találkozzunk a lakásban. Sokan roppant nehezen viseljük a gyári, szintetikus rovarűzők bűzös szagát.

Nem szükséges kertes házban élni ahhoz, hogy nyáron a nyitott ablakon keresztül beszálló különféle színű, formájú, méretű és hangú repülő rovarokkal találkozzunk a lakásban.

Mi nehezen viseljük a gyári, szintetikus rovarűzők bűzös szagát. Ha Ön sem szeretné lakótere levegőjét mérgezni, az alábbi olajokat ajánljuk.

Citronella

A növény a gyertyagyártók munkájából ismert. A citronella nem csak a gyertyákhoz alkalmas, viselhető is. A citromfű esszenciális illóolajából származik. Egyike a legkedveltebb rovarűzőknek.

Levendula

Az emberek között az egyik legismertebb, és egyik legkedveltebb illat. A rovarok gyűlölik! Kitűnő a legyek, szúnyogok és molyok ellen. Kedvenc háziállata szőrébe is dörzsölhet egy keveset, hogy megakadályozza a bolhásodását.

Citromos eukalyptus

Nagyszerűen használható a szúnyogok elűzéséhez. Bónuszként pedig kiválóan tisztitja az orrjáratokat is.

Borsmentha

Nyáron a bőrre permetezve finom, hűtő és frissítő hatású. Elűzi a legyeket, szúnyogokat, melyek nem szeretik az illatát.

Bazsalikom

A szúnyogok egyáltalán nem kedvelik. Fedje el bőrét a bazsalikom illatával és elkerülik a repülő szörnyek.

Geránium

A kertje köré ültetett növényi geránium bogármentessé teszi a belső területet.

Szegfűszeg

Kellemes illatú növény, számos repülő rovarfajt elűz. Spray formában is alkalmazható.

Rozmaring

A rozmaring olaja nagyon hatásos rovarűző. Levesben is nagyon finom.

Neem

Mahagoni tipusú fa, mely Indiában nő. Egyike a létező leghatásosabb rovarűzőknek, A kereskedelmi rovarirtók fő aktív összetevője a neem olaja.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés