A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

ÖKO’SAN A KÁRTEVŐK ELLEN

Földanya rendelkezésünkre bocsátotta a neem fát, ami Indiából származik. Azért olyan érdekes a neem fa magjából kinyert olaj, mert szuper öko tulajdonsággal bír, ártalmatlan emberre és állatra, csupán a célrovart és parazitát likvidálja az élőlények közelében.

A többi szintetikus rovarölőhöz képest nem hoz létre halálos zónát maga körül, a hasznos rovarok, mint például a méh, tovább szorgoskodhat, a levélszívó és rágó rovarokat pedig kiirtja. A neem olaj a levélfogyasztóknál hormonzavart idéz elő, és kényszeríti őket a távozásra.

NEEMOLAJ BIO - 500 ML

4 100 Ft

A neem fa olaját más iparág is igénybe vette. A kozmetikai és higiéniai ágazatban használják arcmaszkok, testápolók, napkrémek, szappanok és fogkrémek részeként. Valószínűleg már a Te termékedben is jelen van. A neemből származó termékek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

Ám mégis, a neem fa olaját elsőként az egészségügyi problémákra használták, már évszázadokkal ezelőtt. Elsőként az indiai orvoslásban tapasztalták ki a malária, fekélyek, bőrproblémák kezelésekor. Manapság segíthet a a gyulladt bőrfelületen, bőrhibákon, a sebgyógyulásban, valamint a repedezett, igénybe vett bőrön.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés