A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Oregánó illóolaj - vírusok, gombák, baktériumok

Schramm Tamás
2015. 08. 02. 17:03:18
Oregánó illóolaj - vírusok, gombák, baktériumok

Érkezett egy hírlevél, amely fertőzések, gombák, paraziták és génmódosított vírusok témában feltett kérdésekre válaszol.  "Egyik természetgyógyász barátom megkeresett, és megmutatta egy nemrégi oreganó illóolaj kutatás eredményeit."

"Egy történetet mesélt ismerőséről, aki bio-terror kutató. Az ember kifejlesztett egy gépet, mellyel az általa ismert génmódosított vírusok hatását vizsgálja a jelenlegi gyógyszereken, gyógynövényeken, kolloidokon.

Valaki, aki tudta, hogy mivel foglalkozik, mintát küldött a Földközi-tenger mentén termő oreganó olajból. Tesztelte, és legnagyobb meglepetésére minden egyes szuper baktériumot könnyedén elpusztított.  Meglehetősen izgalmas eredmény, hiszen az olaj ártalmatlan az emberekre, bár a bélflórát elpusztítja.

Barátomtól érkezett egy szállítmány oregánó ilóolaj. Magam higítottam. Elkezdtem tesztelni különböző olyan problémák megoldásánál, melyekkel az emberek megkerestek.

oregánó illóolaj - gomba, baktérium és virusölő, természetes antibiotikumEgyik betegem előrehaladott Lyme-kórral küzdött. A betegséget nagyon nehéz kezelni, mert egy robosztus spiruchaeta baktérium okozza. Az antibiotikumok nem voltak eléggé hatásosak, saját immunrendszere nem volt elég erős a fertőzés legyőzéséhez. Mi az oregánó olajjal azonnali eredményt tudtunk elérni. A beteg sokkal jobban érzi magát, bár még mindig használja az olajat (és még egy ideig használnia kell). Már az első héten jobb eredményeket mutatott az erős és specifikus antibiotikumok hatásánál.

Egy másik esetben gombás bőrt kezeltem vele. Betegem szinte minden elérhető gyógyszert kipróbált előtte, megfelelő eredmény nélkül. Az oregánó illóolaj használatával két héten belül alig látható kör maradt, mely már szinte nem különbözött a körülötte levő bőrtől. Véleményem szerint mindenkinek érdemes tartani otthon oreganó illóolajból, ha betegség esetén gyors megoldásra van szüksége."

A higítási és alkalmazási ajánlása nagyon egyszerű.
Egy teáskanál bio kókuszolajba 1-2 csepp oreganó illóolajat cseppentünk, a keveréket a bőrünkön levő gombás fertőzésen alkalmazzuk. Ha belsőleg kivánjuk használni, legfeljebb 1 cseppel keverjük el a zsiros olajat. Önmagában az oreganó illóolaj égető érzéssel jár.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés