A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Öko tisztítószerek

Kezdetben hitetlenkedve fogadták Vásárlóink, hogy létezik olyan természetes mosószer, mely a fán terem, pedig Indiában már évezredek óta használják...

A mosódió egy normál diónál kissebb méretű termés. A mosódió belsejében láthatunk egy fényes réteget, ami a saponin. Ez azanyag teszi lehetővé, hogy a mosódió a ruha szálai közt lerakódott koszt a meleg vizzel kioldja. A mosódió mentes minden kemikáliától, így bőrbarát és nem okoz irritációt. Kifejezetten ajánlott mosódióra váltani, ha Önnek vagy ismerősének ekcéma, pikkelysömör vagy más kiütések kínozzák bőrét a frissen mosott ruha hordásától. A mosódióval mosott ruha elmúlasztja, de minimum csökkenti a tüneteket.

A mosódió használata rendkívül egyszerű: tegyen 3-4 egész diót, vagy 6-8 felet egy vászonzsákba/zokniba és tegye a ruhák közé. Higyje el ragyogni fognak a ruhák! A családunk már 2008 óta mosódiót használ és egyetlen egy alkalommal se jött ki a gépből koszos ruha.

Fontos megjegyezni, hogy a mosódió nem tartalmaz fehérítőt, folttisztítót vagy más anyagot. Önmagában a mosódió képtelen egy borfoltot, sarat, vagy más durva szennyeződést kiszedni. Erre találták ki a természetes összetevőjű tisztítószereket, amiket ajánlunk használni, hogy ne érje csalódás. A mosószódával, vagy marhaepe folttisztító szappannal minden kosz kijön; az oxigénes-fehérítő, folttisztító pedig nem engedi, hogy a mosódió beszürkítse a fehér ruhákat.

Ajánljuk azoknak akiknek nincs idejük a mosódió szemekkel bajlódni, a folyékony mosódiót. Ebből vízkeménységtől függően elegendő 1-1,5 kupaknyit önteni a gépbe, hozzá öblítőt, folttisztítót és mehetünk is a dolgunkra. A darabos mosódió gazdaságosabb, viszont a folyékonnyal nincs szöszölés.

Tegyen egy próbát - Mi biztosak vagyunk!


Kapcsolódó cikkek

A mosódió használata

Indiai mosódió = allergiamentes tisztaság

Mosódió - amiről a reklámok hallgatnak

Mosódió - Környezet- és bőrbarát, ráadásul gazdaságos

Rendezés:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
450 Ft 390 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
450 Ft -tól

Keresés