A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

porcsérülés

porcsérülés

2022. 04. 22. 21:40:43

Az új-zélandi tarajos zöldkagyló hatóanyagairól már az 1970-es években kiderült, hogy jelentős szerepet játszhatnak az ízületi problémák enyhítésében. Történetük egészen az  új-zélandi őslakosokig, a maorikig nyúlik vissza, akik körében nem voltak ismertek a mozgásszervi és/vagy ízületi betegségek. Több tudományos kísérlettel igazolták a zöldkagyló kivonat hatékonyságát, ami miatt egy nem gyógyszernek minősülő, természetes étrend-kiegészítőként tekintenek rá. 

2022. 02. 04. 14:43:51

Mozogni kellene. Mármint rendszeresen sportolni. Miért? Mert naphosszat a székhez vagy szegezve, rossz a testtartásod, - vagy éppen folyamatos állómunkát végzel, ami az ízületeket és a gerincet terheli. Nem csoda, ha minden részed sajog.

2021. 08. 19. 13:52:33
Porckopás. Emberek ezreinek életét nehezíti meg nap, mint nap – s bár a tünetei általában lassan, fokozatosan alakulnak ki, mégis az idő előrehaladtával komoly mozgáskorlátozottságot idézhetnek elő. Lehet, hogy te is folyamatosan küzdesz a fájdalommal, de mozogni – fizikai tevékenységet végezni alapvető szükséglet.
2021. 08. 18. 16:51:53

A mozgásszervi panaszok kialakulásának sokféle oka lehet: a mozgás-szervrendszer egyes részeinek túlterhelésétől, sérülésétől kezdve, a komoly alapbetegségeken át, a krónikus fájdalmat okozó ízületi elváltozásokig. Olyan problémáról van szó, ami megnehezíti, illetve súlyos esetekben ellehetetleníti  a hétköznapokat. Ilyen fiatalokat és időseket egyaránt érintő ok az ízületi gyulladás is, ami mindenképpen kezelésre szorul az életminőséged javítása érdekében.

 

2021. 07. 27. 19:19:03

A térdfájdalom nagyon gyakori ízületi panasz, ami bármely életkorban jelentkezhet. Míg a fiatalabbaknál általában a sportolás vagy a túlerőltetés következtében alakul ki, addig az idősebbeknél a porckopás eredménye. Sokan nem veszik komolyan a térdfájást, pedig az elhanyagolt, kezeletlen térdbetegségek súlyosabb károsodásokhoz is vezethetnek, amelyeket sok esetben csak műtéti úton lehet kezelni. Ez sokszor nagyobb fájdalommal, rosszabb egészségi állapottal és hosszadalmas felépülési idővel jár. Ne várd meg, amíg ez bekövetkezik - tudj meg mindent a térdfájdalom megelőzéséről, okairól, kezeléséről!

2021. 07. 02. 11:07:59

Az MSM egy a természetben és a testben is előforduló szerves kénvegyület.
Jelen van minden élő organizmusban: a növényekben, állatokban, az emberekben. Fehér, szagtalan, kristályos szerkezetű ásványi anyag, amely nagyon keserű ízzel bír. Az emberi szervezetben a negyedik legfontosabb ásványi anyag. Az MSM nélkülözhetetlen eleme a sejthártyának, jelen van a kötő- és hámszövetekben, az immunrendszeri fehérjékben, támasztó szövetekben, például a porcszövetben. Nincs élet szerves kén nélkül.

2021. 06. 30. 11:12:16
A könyökfájdalom, bár veszélytelen tünet, mégis  sokak életét megkeseríti. Amikor nem fáj - talán fel sem tűnik, hogy hányféle mozdulatra, tevékenységre képes - viszont ha sajogni kezd, minden egyes moccanat kellemetlenséggel járhat.
2021. 05. 21. 10:21:59
Ha veled is egyre gyakrabban megesik, hogy lépcsőzésnél fájnak a térdeid, vagy a napközbeni futkározás során fáj a csípőd körüli terület, akkor közel sincs kizárva, hogy bizony a te porcod is hanyatlik! Ezzel nem ajánlatos homokba dugnod a fejedet, mert ez bizony a későbbiekben erősen ronthatja életminőségedet!

Keresés