A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Propolisz kivonat, 10ml - Mayam

Ár:
850 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. május 13.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 84.999,83 Ft/l

A propolisz antibaktériális hatással bír, segít semlegesíti a kellemetlen szagokat, hatékony az aknés sérülések enyhítésében. Dezodorokba, pattanások és szennyeződés elleni kompozíciókba, faggyútermelődés kiegyensúlyozására, a bőr védőrétegének megerősítésére szánt készítményekbe ajánlott. Nem tartalmaz alkoholt.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Propolisz kivonat, 10ml - Mayam

A propolisz növények által kiválasztott anyagok keveréke, amely megvédi a rügyeket számos külső tényezőtől, mint például: az időjárástól, a mikroorganizmusoktól, az oxidáló tényezőktől vagy az ultraibolya sugárzástól.

A Mayam propolis kivonat polifenolokban titrált, sokrétű hatással bíró biomimetikus hatóanyag: dezodorokba, pattanások és szennyeződés elleni kompozíciókba, faggyútermelődés kiegyensúlyozására, a bőr védőrétegének megerősítésére szánt képletekbe ajánlott.

Egy szelektív extrakciót és szabványosítást ötvöző, nagy hatékonyságú, szabadalmaztatott eljárás révén ez a kivonat megőrzi a bioaktív polifenolos kombinációt. A fenolsavak, az aglikon-bioflavonoidok és a glikozidok közül ez a kivonat tartalmaz Apigenint, Chrysint, Galangint, Pinocembrint, Pinobanxint és Quercetint, amelyek a teljes összetétel több mint 25% -át teszik ki.

Összetevők (INCI): Propolis Extract, Glycerin, Aqua

Megjelenési forma: félig átlátszó sárgás-barnás folyadék, szaga jellegzetes
 


Tulajdonságok

  • polifenolokban titrált, összesen 12-15 mg/ml
  • oldható glikozilezett polifenolokban gazdag
  • a kiváló minőségű kivonat nem tartalmaz olyan szennyeződéseket, amelyek a természetes propoliszban jelen lehetnek
  • sokrétű hatással bíró kozmetikai hatóanyag
  • antibaktériális hatással bír a P. Acnes, C. Albicans, S. Aureus, S. Hominis ellen
  • hatékony dezodor, semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • nyugtató hatással van a bőrre és a fejbőrre
  • csökkentheti a légköri szennyeződés által okozott bőrirritációt
  • hatékony az aknés sérülések enyhítésében
  • faggyúszabályozó hatású, segíti a faggyúmirigyek egyenletes kiválasztását
  • szennyeződés ellenes, megerősíti a bőr természetes védőgátját
  • a kivonat a COSMOS által engedélyezett termék



Alkalmazások, felhasználás

  • dezodorok, arc-, test- és hajápolásra szánt és intim higiéniai kozmetikai készítményeinek összetevője
  • vízben oldódik, képletekbe hidegen adagoljuk, emulziókba a végsőfázisba adjuk hozzá
  • ajánlott adagolás: 1,5 - 4%
  • akné elleni kompozíciókba 4%
  • faggyúképződés egyensúlyban tartásához 4%
  • szennyeződés ellenes termékekbe 4%
  • dezodorokba, kellemetlen szagok semlegesítésére szánt kompozíciókba 1,5%
  • intim higiénai készítményekbe 1,5 - 4%
  • a bőr nyugtatására, természetes védőgátjának megerősítésére 1,5 - 4%
  • bőrön keresztüli vízvesztés (TEWL) csökkentésére 1,5 - 4%


Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések: ne nyeljük le; kozmetikai felhasználásra szánt termék.

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés