A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Fájdalmas vizelés? A fűrészpálma segít!

Fájdalmas vizelés? A fűrészpálma segít!

2010 februárjában az egyik kereskedelmi rádióban nőknek szóló órát hallgatott papám. Egy ismert urológus orvos adott tanácsot nőknek, férfiakról.
Ha a tesztoszteron hormon szintje lecsökken, és túl sok dihydrotestosteron (DHT) keletkezik, irritálja a prosztatát. A fűrészpálma kivonatról ismert, hogy jótékony hatással van az 5alpha-reductase enzimre, mely a tesztoszteront alakítja át DHT-vá.

A férfi az erősebb nem, de szemérmes, csak akkor mondja el a baját, ha az már jelentős problémát okoz. Önök, NŐK is érezzék a felelősséget, hogy férjük, élettársuk, vagy barátjuk időben orvoshoz kerüljön, ha több időt tölt a vizeléssel, mint régebben, ha véres a vizelete, vagy a "helyiségből" kijőve panaszkodik.

Az orvos említett egy gyógynövényt, mely nagy segítséget ad a prosztata fájdalmas vizelést okozó nagyobbodás esetén...

Papám egyik barátja hosszas gondolkodás után elfogadta, hogy nincs más megoldás. A műtét sikerült, a vizelés fájdalom mentessé vált. Ugyanakkor a férfiasságától megfosztott férfit lelkileg annyira megviselte a prosztata hiánya, hogy a műtét ugyan sikerült, de a beteg rövidesen meghalt. A prosztata egészsége minden férfi számára nagyon fontos. Gyakori vizelés, éjszakai vizelési ingerek miatt felébredések, a vizelés utáni csöpögés mind a prosztata stresszes állapotának jelei.

Ha a tesztoszteron hormon szintje lecsökken, és túl sok dihydrotestosteron (DHT) keletkezik, irritálja a prosztatát. A fűrészpálma kivonatról ismert, hogy jótékony hatással van az 5alpha-reductase enzimre, mely a tesztoszteront alakítja át DHT-vá.

A fűrészpálma a legnépszerűbb táplálkozáskiegészítő, amely a prosztata egészségét biztosítja. Általános dózisa 320-500 mg naponta 4 - 6 hétig, majd napi 2x160 mg. Az őrleményből min. napi 2x0,5 gr, ami emelhető napi 2x3 gr-ig. A kúra folytatható bármeddig.

Férfiak és nők is átalakítják a tesztoszteront DHT-vá.
Mindkét nemnél két területre van kiemelkedő hatással a DHT: a bőrre és a szőrtüszőre. A magas DHT hatása meglehetősen érdekes hatással van a testszörzetre, mivel növekedést okoz ott is, ahol nem kellene. Hölgyeknél az arc szőrősödése figyelhető meg, férfiaknál a fülön jelenhet meg, bármelyik életkorban. Mindkét nemnél előidézheti a haj ritkulását, illetve elvékonyodását. A DHT pubertás korban, menstruációs időszakban vagy az élet később szakaszában okozhat hormonjellegű enyhe aknét az arcon.

Minden esetben igen jó választás lehet a fűrészpálma táplálékkiegészítő. A növény neve angolul Saw Palmetto. Por alakban javasolt a fogyasztása. Vízben nem oldódik, ezért ajánlott a kapszulás fogyasztás. A fűrészpálma áztatás után tea formájában is fogyasztható

A fűrészpálma EU laborban bevizsgált, nem tartalmaz nehézfémet, növényvédő szereket, gombát, vagy más veszélyes összetevőket.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés