A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Prosztata panaszok, fájdalom kezelése gyógyszerek nélkül

Schramm Tamás
2015. 08. 19. 13:41:44
Prosztata panaszok, fájdalom kezelése gyógyszerek nélkül

Hölgyeim. Önök bátrabbak és megfontoltabbak. Vegyék rá férjüket, élettársukat, barátjukat. Egészséget és életet is mentenek. Ha Ön férfi, és elmúlt 45 éves vagy Ön hölgy, és párja, barátja a fenti életkort elérte, talán olyat olvas, melyet a férfiak legalább 90%-a előbb vagy utóbb megtapasztal.

A prosztata masszírozása nem örömszerző tevékenység, komoly figyelmet és óvatosságot igényel.

A prosztata nagyobbodása és gyulladása

Nagyon sok dolgot tehet a férfi a prosztatadaganat megelőzése érdekében. Sokkal többet, mint a prosztata gyulladása, megnagyobbodása ellen ajánlott kapszulák kapkodása. Ezek a kapszulák csodát tettek néhány emberrel, de a teljes program változtathatja valóban csodává nagyon sok férfi életét.
Ajánlásunk > Magnéziumklorid és prosztata

A programokkal nem csak a daganatot pusztítja el. Annyira intenzív, hogy számos olyan problémát is eltüntet, melyekről nem is tudott. Sokkal egészségesebbé és fizikailag erősebbé is válik.

Kiemelt fontosságú

1) Meleg és hideg borogatás, ezalatt forró és jeges értendő, az ágyékon, a végbélnyílás és herék között, a herezacskó fölött, bárhol, ahol érzékeny.

2) Meleg és hideg beöntések gyógynövény teákkal.
Nyugtató gyógynövény az aloa, és mások, mint a fokhagyma, vörös lóhere, chaparral elpusztítják a daganatot. A végbélnyilásban a fűrészpálma tea is használható.

3) Prosztata formula, szájon át és a végbélben. Leírását lejjebb megtalálja.

4) Használja azt a hüvelyi kúpot, melyről a méhnyak daganatnál olvasott.
Használjon fokhagyma implantátumot a végbélnyilásban, és fokhagyma beöntést is.

5) Végezzen prosztata masszázst belülről. 
Elvégezheti maga is, bár kissé nehéz. Kérje meg feleségét, párját, hogy segítsen.

6) Vegyen gyógynövényes fürdőt.

7) Járjon erőteljesen, ezzel javítja a vérkeringést, de ne joggingoljon.
Amit a jogging eredményez, arra most nincs szüksége.

8) A női emlődaganatnál említetésre került, hogy ne "átkozza" a prosztatát, amiért megbetegett. Függetlenül attól, mi okozta a betegséget - környezet szennyeződése, helytelen táplálkozási szokások - spirituálisan foglalkozzon magával. Semmi sem történik véletlenül és véletlenszerűen. Ha a prosztatájában vagy bárhol máshol daganat van a testében van, ki kell találnia az okát. A gyógynövények és a fizikai orvosságok nem tudják megoldani a lélekben levő problémákat.

9) Ne feledje a ricinusolaj borogatást. Meleg és hideg borogatást egymást követően.
Ajánlásunk > Ricinusolaj és a nyirokrendszer

10) Használhat csipős cayenne olajat is, közvetlenül az ágyék területén, de vigyázzon, nagyon intenzív a hatása. Csak lassan szoktassa magát hozzá. Az aranyeret határozottan megszünteti, és mélyen felszívódik a bőrébe.

Ha bármilyen összetevő hiányzik, attól még meggyógyulhat. A magas PSA szám nem zárja ki, hogy jó vagy rosszindulatú daganata van, lehet jóindulatú prosztata nagyobbodás is, mert ez esetben is emelkedhet a PSA érték.

Ha az orvosi utat választja, és kioperáltatja a daganatot, attól még tumort képző marad a teste. Ha nem természetes módon küzdi le, a daganat ijesztő bosszút állva visszatérhet a csontokban és az agyban. Szüntesse meg természetes módon, változtassa meg testét belülről, hogy soha ne jöjjön vissza.

Prosztata formula

4 rész fűrészpálma bogyó
1 rész vörös lóhere gyógynövény
1 rész csalángyökér - nem levél
1 rész tujalevél

Keverje össze a gyógynövényeket, készítsen teát és adjon hozzá 70 cseppet a vese-epehólyag tonikból. Utóbbi recept a veseproblémák leírásánál található. Napi 6 csészével igyon a teából. Ha valamelyik gyógynövényt nem tudja beszerezni, használja a fűrészpálmát teának és ehhez adja a vese/epe tonikot. Igyon belőle naponta 3-6 csészével. A fűrészpálma tea igen erős ízű.

A tuja tobozós, nagyon híres vértisztító növény, melyet az idős, eklektikus orvosok ajánlanak, és a tapasztalatok alapján nagyon jól hatása van. Az új gyógynövényes generációnál már nem divatos.

Prosztata masszázs

prosztata masszázsA fertőzésveszély és bélfal sérülésének elkerülése érdekében hosszú körömmel, ujjon levő bőrkeményedéssel nem szabad végezni. A bélfal sérülése komoly betegséget vagy állapotromlást okozhat.

Gyógyszertárban kapható vékony orvosi gumikesztyű, és vazelin vagy pld shea vaj, kókuszolaj, esetleg mangóvaj, csokikrémes testápolónk is alkalmazható a megfelelő sikosság eléréséhez.
A prosztata 10-12 cm-re helyezkedik el a végbélnyílástól. A bél falától jól kitapintható.
Az orvos vagy a nővér behelyezi az egyik ujját és 10-12 percig masszírozza a prosztatát.
Hosszú ujjak szükségesek a prosztata eléréséhez. Az orvos képes érezni, ahogy a duzzanat mérete csökken, ahogy a prosztatából elfolyik a gyulladás. Néha, mindössze egyszer kell elvégezni, és a gyulladás, tünet eltűnik. Általában nem jelenik meg újra. Ha nagyobb a probléma, három masszirozásra is szükség lehet, hogy a páciens rendbejöjjön. Az orvosok tudják, hogyan kell elvégezni, de mégsem akarják.

Egy nő elmesélte nekem ex férje esetét
A férfi 2 hónapja antibiotikumot kapott. Fájdalmai és az égető érzés azonban megmaradtak. A férfi orvosa mondta, hogy szedje tovább az antibiotikumot, és ha nem használ, akkor megmasszírozza a prosztatát. A férfi azt mondta, ha most azonnal nem végzi el, másik orvost keres. Az orvos megmasszírozta, a férfi azonnal jobban lett, többé nem kellett antibiotikumot szednie.

Egy másik esetben egy férfi elhalasztotta a műtétjét és izomerősítő terápiára jelentkezett. Közben borzalmas fájdalmai voltak. Hogy ne lássa senki, kisétált a szünetben az épületből és sírt. Egyik osztálytársa egy nővér volt, aki történetesen hosszú ujjaival el tudta végezni a műveletet. A férfinak azonnal elmúlt a fájdalmai. A nővér a masszírozás közben érezte, ahogyan a duzzanat eltűnt.

A művelet közben látni fogja, ahogyan mások is, hogy mérgező, fekete, fényes folyadék ürül ki, ahogyan a prosztata megszabadul ettől. A prosztata normál folyadéka átlátszó. De nekem azt is mondták, hogy a művelet után néhány férfinál a végbélen keresztül távozó anyag olyan fekete, mint a szén.

A duzzanat olyan gyorsan eltűnik, mint ahogy a villanykapcsolót mozgatja. Egy férfi mesélte, hogy 40 évesen legalább évente egyszer elvégzi, mert nem akarja, hogy ő is úgy haljon meg, mint az apja, prosztatadaganattól. Minden évben ugyanaz a fekete anyag távozik a testéből.

prosztata"Az eredmény azonnali és tüneményes." mondta az egyik páciens. "A prosztatám 200%-os, de talán 500. Hihetetlen."

A fejezet tucatnyi férfi elbeszélésével folytatódik, mindenki a fájdalom azonnali megszűnéséről beszél. Az éjszakai 4-6-szori felkelés helyett végigaludják az éjszakát, 70 év feletti úrnak 1-szer kell felkelnie az éjszaka folyamán.

A fenti rövidített szöveg a Lehman tanfolyam anyagából származik.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés