A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ricinusolaj - aranyér, székrekedés

Schramm Tamás
2016. 03. 05. 13:33:00
Ricinusolaj - aranyér, székrekedés

"Szinte teljesen megszűnt az aranyér problémám. Tudok enni, ülni, futni, énekelni stb. Olyan, mint a csoda."  A WC-n töltött hosszú órák után az Ön arcán is megjelenhet a mosoly!

A ricinusolaj a triglyceridek zsíros olaja, a ricinusnövény magjából sajtolják. Tudományos neve: Ricinus communis. Átlátszó, színtelentől gyömbérig terjedő színvilágú, folyékony állapotú és alig érezhető illatú. Íze enyhe, kissé fanyar, mely émelyítő is lehet.

A természetes ricinusolaj konzisztenciája más olajokkal összehasonlítva a legsűrűbb, magas ricinusolajsav tartalma különbözteti meg a többi olajtól. Különleges tulajdonsága teszi lehetővé, hogy bármilyen mennyiségben és koncentrációban keverhető alkohollal. A ricinusolaj származékai nagyon népszerűek, mert biológiailag lebomlanak, környezetbarátok és megújuló források.

A ricinusolaj napi egészségügyi előnyei

Székrekedés

Alternatív gyógyításként a ricinusolaj nagyon hatásos hashajtó. Átmeneti enyhülést hoz székrekedés és szorulás esetén.

Dermatophytosis (gombás bőrfertőzés)

Undecyclensav tartalma, mely a ricinusolaj egy aktív összetevője, segíti a gombás fertőzések elleni harcot.

Bőrproblémák

Ricinusolajsav tartalma gyulladásgátló hatású. Hatásosan kezeli a kisebb vágásokat, égéseket, horzsolásokat, a napégést, és védelmet nyújt az akne és ekcéma problémái ellen. Kondicionál, természetes nedvesítő, stimulálja a kollagén és elasztin termelését, melyek hidraltálják és táplálják a bőrt.
Kezeli a ráncokat, kijavítja és fiatalítja a bőrt, hogy hibátlan és sima maradjon. Az olaj segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat is. A természetes ricinusolajjal kezelhetőek a gombás fertőzések, emésztési problémák, migrén, menstruációs rendellenességek és az atléta talp.

Ricinusolaj - fájdalmak, gyulladások

Ülőideg fájdalom

Az olaj enyhíti a derékből és alsó végtagokba eredő fájdalmas állapotot.< /p>

Izületi gyulladás

Gyulladásellenes tulajdonsága miatt természetes gyógyító.
Gyulladt izületekbe, és fáradt, gyulladásban levő izmokba is masszírozható.

Nyirokproblémák

Stimulálja a nyirokrendszert, amely a szervezet metabolikus "selejtjének" eltávolításáért felel.

Tumorok

A ricinusolaj csomag segít a szervezetben megjelenő tumorok csökkentésében. Az olajról úgy vélik, hogy egészségügyi előnyöket nyújt bizonyos neurológiai problémák, mint a Parkinson-kór, sclerosis multiplex és bénulások esetében.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés