A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ricinusolaj - fájdalomcsillapítás, gyulladásgátlás, ciszták, műtét utáni hegek

Schramm Tamás
2015. 09. 13. 17:15:46
Ricinusolaj - fájdalomcsillapítás, gyulladásgátlás, ciszták, műtét utáni hegek

A ricinusolaj úgy működik, mint egy gigantikus méretű ultrahang egység. Magához vonzza a lymphocitákat és a T- sejteket, melyek elvégzik a gyógyítást. Bőrön alkalmazva javítja a vérkeringést, segíti a széklet ürítését, a bőr alatti szervek és szövetek gyógyulását.
 

A ricinusolaj teljesen eltünteti a friss és régi hegeket a bőrről. Semmilyen kettős vakteszt, vagy placebo hatásvizsgálati tanulmány nem készült, mégis van bizonyíték, hogy minden egyes része tudományos. Klinikai bizonyítékokkal.

A ricinusolaj általánosan használt májműködés fokozása, fájdalomcsillapítás, nyirokkeringés serkentése, gyulladáscsökkentés és emésztés javítása céljából. Tradicionális gyógyítószer számos betegségre, így:cystitis (epegyulladás), epilepszia, különféle májbetegségek (cirrhosis, májrenyheség), scleroderma, fejfájás, vakbélgyulladás, arthritis, colitis, bélbetegségek (bélszűkülés, bélelzáródás), idegrendszeri egyensúly felborulása, neuritis és toxemia.
Ajánlásunk > Ciszták kialakulása és kezelése természetes módon (Belső kör)

A legtöbb ember számára ismeretlen az a néhány éves klinikai kettős vakteszt kisérlet tanulmánya, mely megállapította, hogy a T- sejt lymphociták nagy számban gyűlnek össze a ricinusolaj pakolás alkalmazásának helyén.

Műtét utáni hegesedés és ricinusolaj

Mi történik a műtét után?
A ricinusolaj lerövidíti a gyógyulás idejét. Csökkenti vagy eltünteti a sebészeti beavatkozástól keletkező hegeket. Közvetlenül a műtét után a metszésre rakott ricinusolaj csomag megakadályozhatja a szövetek abnormális letapadását.

Műtét utáni hegesedés természetes regenerálása ricinusolaj pakolássalA tapadás alapvetően heg, szinte olyan, mint a bőr alatti öltés. Az izomszövet felett levő epidermis, dermis és a kötőszövet egymást takarja. Miután a sebészeti kés felmetszi az összes réteget, a fehérvérsejtek bejutnak és elvégzik a rétegekben a tisztító munkát, hogy azok ismét egymásra kerüljenek, és ne okozzanak hegesedést. Az összenövés egyben tartja a rétegeket, nem engedi azokat szabadon szétcsúzni.

Bőrsérülést követően az összenövés nagyon általános, különösen akkor, ha kés okozza a metszést. Ha a sebészeti beavatkozás felszínes, főként a bőrt és az alatta levő kötőszövetet érinti, ezért csak enyhén okoz kellemetlen érzést.

A nagyobbik veszélyt a belső sebészeti beavatkozások okozzák, amikor a belső szerveket érinti az összenövés, mert a hegesedés megakadályozza a vér természetes keringését, mely a későbbiekben problémákhoz vezethet. Egy életmentő bélműtét után képződő hegesedés olyan strukturát képezhet, amely vérkeringési akadályt hoz létre. Emiatt a sebésznek második műtétet is kell végeznie.

Ha a műtéti területen alkalmazható lenne a ricinusolaj csomag, az olaj segítségével elkerülhetővé válna a hegesedés, és a későbbi műtéti beavatkozás.

A ricinusolaj segít a gyógyulásban kívül és belül?

Igen, azoknál az embereknél, akik sok sebészeti műtéten esnek át - és többször vágják fel testüket késsel - olyan területek jönnek létre, ahol a bőr többet már nem fedi egymást. Egy kis rakás itt, másik rakás ott, mely a teljes anatómiát megzavarja.

Az eltérés nagyon picinek látszik, de ettől a gerinc is elmozdulhat, mert a test mindenhol elvégzi a mini kompenzációt. A páciens később izom- és csontproblémákra panaszkodik. A testszövetek, melyekről eddig tudtuk, hogy képesek csúszkálni, a továbbiakban képtelenek erre.

Mi történik azokkal, akiket évekkel ezelőtt műtöttek, és még soha nem hallottak a ricinusolaj csomagról? Amennyire lehetséges, a ricinusolaj csomag képes a régi hegeket is visszaállítani normális állapotba. Hosszabb ideig kell használni. Hetek helyett hónapokig.

Ricinusolaj - Emlődaganat

"Egyik nap csomót fedeztem fel bal mellemben. Nagyon megijedtem.
Elhatároztam, hogy 1 hétig használom a ricinusolaj csomagot, ha nem segít, sebészeti megoldást választok. A ricinusolaj csomagot egy műanyag zacskóban a mellemre helyeztem és melltartót viseltem, így a  helyén maradt. Folyamatosan nedvesen tartottam olajjal. Egy hétig, napi 24 órán keresztül a mellemen volt. A hét végén íróasztalomnál dolgoztam, amikor hirtelen folyadék áradatát éreztem a bal hónom alól. Éreztem a mellemet. Megbizonyosodtam, hogy a csomó (melyről azt gondoltam, hogy ciszta) már nem volt ott.  Biztos vagyok abban, hogy a nyirokrendszeren keresztül a hónom alatt az olaj okozta a csomó eltávozását. Azóta sem jött vissza. Több, mint 10 éve történt."

Ricinusolaj csomag, gyakorlati használat

A ricinusolaj az egyik legstabilabb olaj. Nem avasodik. Gyakorlatilag évekig eláll. Avasan, drámaian változik a szaga.
Kerülje a hibákat a ricinusolaj használatakor!
Az emberek gyakran elfelejtik, hogy a csomag használata után alaposan le kell tisztítani a területet. Szappant és vizet kell használni. Ne feledje, a ricinusolaj pakolás mérgeket "húzhat" ki a szervezetből, és régi hegek esetén az "anyag" eltávozása lehetővé teszi a gyógyulási folyamat kezdetét.

A szappan és víz eltávolítja a mérgeket. Sok embernél kiütések keletkeznek, amikor nem tisztítják meg gondosan bőrüket. Azt gondolják, hogy allergia, mely az olajtól jött létre. A "kijövő" mérgek lerakódnak a bőr felületén, és bőrirritációt is okozhatnak. Ha nem mossa le újból felszívódhatnak. A bőr a legnagyobb eltávolító szerv, melyen az anyagok bejutnak és kikerülnek. Ezért kell tisztítani!

A ricinusolaj az egyedüli?

Bizonyos tulajdonságai egyediek, más olajokban nem találhatók. A ricinusolaj viszkozítása magas, különös a gravitációja, ettől stabilabb, mint más olajok. A ricinusolaj nagyon hosszú időn keresztül stabil állapotú. Semmilyen más olajnak nincs ugyanilyen fiziológiai hatása.
Valójában senki nem ismeri az okát. Hatással lehet a test energiamezőjére.

A visszajelzések sokféle tapasztalatról szólnak. Sokan számoltak be, hogy lefekvés előtt használva segítette az elalvást.
Gyorsan elaludtak a ricinusolaj csomag használata után. Rengetegen beszámoltak, hogy nem csak az alvásuk javult, jobban emlékeztek az éjszakai álmukra is.

Nem lehet tudni, hogy a vérkeringésre, a nyirokrendszerre vagy az aurára van hatással. Olyan, mint a természetes aszprin, csak annál jobb, mert nem a tüneteket kezeli, hanem gyógyhatású előnyei is vannak.

Kettős vakteszt, vagy placebo hatásvizsgálati tanulmány nem készült, mégis van bizonyíték, hogy minden egyes része tudományos, klinikai bizonyítékokkal. A dolgok nem maradnak meg több száz éven keresztül, ha nem működnek. Amikor az őseink kipróbáltak valamit, ha nem működött, elfelejtődött.

A mai emberek azt gondolják, hogy ha valaki 400 évvel ezelőtt élt, az bolond volt. Ez nem azt jelenti, hogy hiányzott az agyuk vagy a megfigyeléseik voltak hibásak. Például a régi történelmi civilizációk jöttek rá, hogy ha egy darab penészes kenyeret tettek a fertőzésre, az gyorsabban meggyógyult. És mi is tudjuk, mivel végződött a megfigyelés... a penicillinnel. Valószínüleg ugyanez volt a ricinusolajjal.


"Késői 30-as éveimben számos szeplő és folt jelent meg az arcomon. Egy éve két foltot láttam arccsontomon, ahol a szemüveg alja van. A többihez képest túl nagyok. Koromnál öregebbnek nézek ki. Sokáig gondolkodtam azon, hogy gyógyszeres vagy kémiai eljárást, esetleg lézeres kezelést válasszak. Több kozmetikai terméket megnéztem, majd egy hete elkezdtem a ricinusolajat használni arcomon. Mosakodás után naponta kétszer is bekentem vele az érintett területet. Finom mozdulatokkal bedörgölöm, majd várok 10 percet. A foltok drámai mértékben világosodtak Szinte alig kell fedő púdert használnom. Alig várom, hogy lássam 1 hónap múlva az eredményt. A ricinusolaj használata után szemhéjamon is láttam az eredményt."

"Hosszú éveken keresztül gyűlöltem, mert gyermekkoromban a ricinusolaj rituális használata volt előirva, negyedévenként belsőleg. Azóta teljesen új megvilágításba került. Időszakonként éjszaka az arcomra kenve használom. Minden alkalommal imádom a reggeli eredményt. Bőröm teljesen frissnek néz ki. Tegnap egy hölggyel beszéltem, akivel két éve nem találkoztam. Kérte, meséljem el, hogy mit csinálok a bőrömmel, mert koromnál tíz évvel fiatalabbnak látszom. Úgy gondolom, hogy a ricinusolaj határozottan javít a bőröm állapotán, illetve arcizmaim mozgatása a bőr alatt levő izmok tónusát is javítja. Régebben utáltam a tükröt. Ma ragyogok, ha belenézek."

"A ricinusolaj eltünteti a szarkalábakat és ráncokat a homlokról. Az enyém egyszerűen a ricinus csomag alkalmazásától "gyógyult". A ráncok, melyek a nőknek álmatlan éjszakákat hoznak. Kerülik a tükörbe nézést, mert azonnal észrevehetőek a homlokon levő vonalak. Bárki, így Ön is kipróbálhatja egyszerű alkalmazással a rituálét.

Mossa meg arcát kézmeleg vízzel. Finoman szappanozza homlokát és a szeme körüli területeket. Öblítse le, majd paskolja bőrét tiszta törülközővel és hagyja pár percig száradni. Öntsön tenyerébe pici mennyiségű ricinusolajat. Annyit kenjen a homlokára, hogy az befedje a teljes területet, majd masszírozza bőrébe az olajat. Ismételje meg a szemei körül, és bizonyosodjon meg, hogy a szarkalábas részt is megfelelő mennyiségű ricinusolaj éri. A masszírozást követően ne törölje le az olajat, helyette arctisztító kendővel itassa fel a felesleget. Végezze el ezt a műveletet minden este lefekvés előtt. Rövidesen 15 évvel fiatalabbnak fog látszani, és nem lesz szüksége a pórusokat elzáró. pakurából készült, több ezerbe kerülő világmárkákra."

"Kálcium lerakódásos bursa alakult ki a jobb vállamban. Olyan fájdalmat okozott, melyet 6 hónapos terápia sem volt képes jelentősen csökkenteni. Orvosom kortizon injekciót akart adni. A kortison elnyomja az immunrendszert, ezért nem akartam. Egyik ismerősöm tanácsolta, hogy próbáljam ki a ricinusolaj csomagot. Mosakodás után betekertem a vállamat és hónaljamat és egész éjszaka rajta hagytam. Reggelre 95%-kal jobb volt a vállam állapota. Néhány éjszaka megismételtem a pakolást, és azóta nincs ilyen problémám. Azóta 5 év telt el."

"A ricinusolaj mély és nyugodt alvást tesz lehetővé. Az olajból egy cseppet alkalmazzon a szemhéján. Ne aggódjon, ha az olaj belefolyik a szemébe* Kezdetben előfordulhat, hogy ágyba kerülést követően azonnal álomba merül. Alkalmazása előtt készüljön fel a lefekvéshez. Ha csak 3-4 órát kíván aludni, ne használja az olajat, mert nagyon nehéz lesz az ébredés. Feleségem és magam évtizedek óta használjuk ideges és stresszes időszakokban." (*csak gyógyszerkönyvi tisztaságú ricinusolaj használható, mi azt kínáljuk).

"Azért lehet azonnal álomba merülni, mert a ricinusolaj hűtő, relaxáló hatású a szervezetre. Sokan a fejbőrükbe masszírozzák, más olajokkal keverve, és néhány cseppet tesznek szemhéjukra vagy közvetlenül a szemükbe is cseppentenek. Nagyon gyanakvó voltam, de legnagyobb meglepetésemre működik! Évek óta altatókkal aludtam, most szinte alig jut kémiai anyag a szervezetembe és soha sem éreztem jobban magam."

"Ricinusolaj és bio kókuszolaj 50-50%-os keverékét használom a szemeim körül. Nem puffad fel a bőröm."

"Egy héttel ezelőtt egy golflabda méretű csomót éreztem kutyám torkán. Olvastam már a ricinusolajról, így gyorsan elhatároztam, hogy alkalmazom. 5 nap telt el, és a tumor szinte teljesen eltűnt. Az arcomon használom, hogy bőröm szebb legyen. Megerőltetett lábamon használva a visszér látványa kezd eltűnni. Anyosóm kutyájánál a megnagyobbodott májra használták a ricinusolaj pakolást. Az állatorvos a második vizsgálat után azt látta, hogy a tumor eltűnt és a máj majdnem normális méretű".

"A ricinusolaj eltünteti a kutyákban kifejlődő tumorokat. Valóban működik! Állatorvosom elmondta, hogy kutyánk mancsában egy nem rosszindulatú daganatot talált. El kell távolítani, mert nincs elég bőr, amely kinyúlhat, ha a daganat növekszik. Mielőtt vállaltam volna a sebészeti beavatkozást, kértem, hadd próbáljam meg másképpen. Három napon keresztül napi egy alkalommal alkalmaztam a ricinusolaj pakolást, és a tumor eltűnt. A műtét költségét megtakarítottam és 10 éves kutyánk is meggyógyult."

"Reggel arra ébredtem, hogy jobb oldali rágófogam fogínye begyulladt és nagyon fáj. A tükörben megnézve vérvörös színű és kemény volt. Masszírozás hatására nem vérzett. Két 20 perces ricinusolaj masszírozást végeztem, 4 óra időkülönbséggel, majd este lefekvés előtt megismételtem. A ricinusolaj egész éjszaka a fogínyemen maradt. Következő reggelre a fájdalom megszűnt. Ismét 2 masszírozás ricinusolajjal, majd estére a vörös fogínyem visszaállt normális színre, a keményedés is megszűnt és újra egészséges lett."

FIGYELMEZTETÉS
A ricinusolaj használata nem ajánlott sérült bőrfelületen, várandósság, szoptatás vagy menstruáció időszaka alatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés