A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Rólunk mondták

Schramm Viktor
2016. 07. 05. 01:27:10
Rólunk mondták

A teljesség igénye nélkül, az elmúlt években Vásárlóinktól kapott véleményeket szeretnénk megosztani Önökkel. A levelek csak alakilag lettek formázva, illetve név és dátum került a végére.

A lista folyamatosan bővül :)

Nem csak a termék minőségével vagyok maximálisan megelégedve, hanem azzal az elhivatottsággal, és vásárló központú gondolkodásukkal, amivel minden alkalommal találkozom, ha itt vásárolok. Magas minőségi termékeket vettem most is Önöknél: Teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia).Misi, 2017.11.10.
Az derékfájdalmam miatt vettem a zöldajkú kagyló port amit azóta is használok. 30 éves koromba kezdődött a probléma és a tavaszi-őszi változáskor mindig megkínoz. Amúgy sportos életmódot élek, sokat mozgok. Most tavasszal ástam, veteményeztem és meg se kottyant. Köszönöm a párjáról írt híreket, mert ez ösztönzött a vásárlásra. Szép estét! Király Gabriella - 2016.04.03.
Kedves Tamás! Nagyon örülök a nyereménynek, először azt hittem, nem jól látok. Többször elolvastam, mire elhittem, hogy ilyen szerencse ért. Ezenkívül is nagyon sokat köszönhetek Önnek, rengeteg mindent kipróbáltam már a termékek közül. Valami kisebb egészségügyi gondom van, patika, orvos helyett rögtön nézem a cikkeket. Eddig mindig sikerült megoldani a problémákat. Köszönöm szépen az egész Családnak. További jó munkát, sok elégedett vásárlót kívánok! Üdvözlettel: Élőné Tompos Anna - 2016.04.26.
Kedves Viktor!
Nagyon szívesen megosztom a nagyközönséggel a véleményemet, ha segítek ezzel bárkinek, akkor hajrá.
Már jó pár éve rendelek kicsit rendszertelenül a JomTom webáruházból. Az árak a minőség és a termékek magukért beszélnek. Az illóolajak, a DMSO, a fogfehérítő és még sorolhatnám...
Nem csak dicsérni akarok, mert van olyan termék, amelyiket folyton figyelnem kell, mikor fog elfogyni a 3 db-os oliva szappan, mert azt használjuk kézmosásra és fürdéshez is... az Ékes szappanokról nem is beszélek, azok a kedvenceink! Már nem is érdemes szappant önteni, ilyen áron inkább megveszem!
Az illóolajok és a sheavaj nagyon jó minőségű, és remek árral rendelkeznek - szintén kedvenceim.
Szinte nincs is negatív tapasztalatom semmivel, erről nem tudok írni.
Üdvözlettel: Boros Ildikó - 2016.03.30.
Kedves JomTom csapata! 2016.02.02.-én rendeltem önöktől egy Himalája sólámpát. A termék gyorsan megérkezett, nagyon szép és nagyon elégedettek vagyunk vele. A lámpát egyébként a lányoméknak vásároltam, amit azóta is örömmel használnak a hálószobájukban. Amióta használják jobb a közérzetük, jobban alszanak, nem voltak betegek a télen, tehát pozitívan hatnak rájuk, egyszóval nagyon örülnek neki és másoknak is ajálják. Most fog kisbabájuk születni, oda is biztos rendelni fogunk!
Üdvözlettel: Pataki Istvánné - 2016.03.29.
Tisztelt Tamás!
Közel 8 éve figyelem az írásait. Harmadik éve rendelek termékeket. Kb.: 27 fajta terméket próbáltam, vagy most is használom. Nem volt negatív tapasztalatom. Próbálom a cikkek s a Belső kör írásait alkalmazni. Így készítettem pl.: kakaóvajas fürdőgolyót, narancs illóolajjal.
Továbbá, szoba növényem a Neem olajos permetezés hatására nem lett tetves.
Hatásosan használom a magnézium-olaj csomagot, hogy ne legyen görcsös állapot a vádlimban.
Alváshoz, minden este elmaradhatatlan a ricinusolaj is.
DMSO oldat is hasznos csípőcsont fájdalom enyhítésére. Volt olyan időszak amikor két és fél órás busszal utazás, nem telt el fájdalom nélkül.
6 éve száműztem az olajat, lecseréltem Barco kókuszra, családom jól fogadta. Sokkal finomabb még egy egyszerű bundás kenyér is.
A baráti körben is már mindenki igyekszik ezzel főzni.
Köszönöm a sok cikket amit közzé tesz!
Bercziné Varga Katalin - 2016.03.29.
Kedves Viktor!
Köszönöm megkeresését! Levelére válaszolva örömmel tudom közölni, hogy a megrendelt terméket megkaptam. Nagyon elégedett vagyok, mert azt kaptam, amit vártam, rendeltem. Korábban is rendeltem, és nagyon elégedett vagyok tevékenységükkel. Számomra igen nagy értéket képeznek a tudományos értékű fordítások, leírások és tájékoztatások. Rendszeresen olvasom a honlapjukat, ami közérthető és semmi feleslegeset nem tartalmaz. Közleményük minden esetben hiánypótló és ismeretbővítő, elgondolkodtató! Önöket azért választottam, mert nem kell azon elmélkednem, hogy vajon, hiteles vagy csak marketing fogásról van szó. Nagyon örülök, hogy ilyen magas szintű szolgáltatók is vannak! Az eddigi vásárlásaim során Önöket a megbízható szállítók között tartom számon.
Köszönöm, hogy a vásárlási igényeimet magas szinten teljesítik! A jövőben is számítok Önökre!
Tisztelettel és Barátsággal: Durczi Ferenc - 2016.03.29.
Tisztelt Schramm Viktor !
A csomag szállításával és tartalmával is maximálisan elégedett vagyok. Az Önöktől rendelt shea vajat évek óta használom, nagyon szeretem. Most az argán olajat próbáltam ki hajra, ami szép fényessé tette. Tanácsainak jó hasznát veszem. Munkájukhoz további sikert és jó egészséget kívánok.
Tisztelettel: Horváthné F. Márta - 2016.03.29.
Évek óta vásárolom Önöktől a spirulina tablettákat. Nagyon hasznos mind az immunrendszeremre, mind a súlyomra. Csak Önöktől vásárolok, mert megbízható a minőség, jó és udvarias a kiszolgálás is. Nagyon meg vagyok elégedve az árujukkal, és Önökkel is.
Tisztelettel Hires Zita - 2016.03.29.
Kedves Tamás!
Nagyon köszönöm a termékeket, az áru átvétele rendben megtörtént. Évek óta rendelek önöktől, mindig örülök, ha egy problémát kemikáliák nélkül meg lehet oldani. Odafigyelek családom, és a saját egészségemre, és továbbra is szívesen olvasgatom a hasznos cikkeket az oldalukon.
Üdvözlettel: István-Óré Zsuzsanna - 2016.03.29.
Kedves Viktor,
A termékeket amiket rendszeresen használok szívesen értékelem:

- Holt tengeri nedves fekete iszap -
A termék első használatakor nagyon szkeptikus voltam, de gondoltam teszek egy próbát. Felkentem az arcomra és nagyon csípett, de az utána jelentkező 'bababőr' mindent kárpótolt. A lemosása után a bőröm felszívó képessége jelentősen javult. Egy idő után már a barátaim is megjegyezték, hogy milyen sokat változott a bőröm - teljesen kitisztult. Éppen ezért azóta is szívesen ajánlom bárkinek a terméket akit érdekel.

- Super Fogfehérítő -
Az ajánlott reggeli fogmosás helyett én reggel és este is ezt használom. Meglepetésemre a fogaimat tisztábbnak éreztem már az első fogmosás után is. Mivel kíváncsi voltam a hatásfokára ezért folyamatosan figyeltem a változást és szembetűnően fehérebbek lettek a fogaim. A por állag egy kicsit riasztó hatással volt rám, de mára már megszoktam és szeretem.
Üdvözlettel: Mayer-Bogdán Andrea - 2016.03.29.
Köszönöm szépen mindennel elégedett voltam. Remek készletük van és ajánlani fogom a barátaimnak is az áruházukat.
További sikereket kívánva
Csilléry Beatrix - 2016.07.17.

Kedves JomTom Hungary!
Nagyon elégedett vagyok az önök által küldött termékekkel és a kiszolgálással egyaránt. Külön tetszik a rengeteg hasznos cikk ami az oldalon megtalálható!
Köszönöm! Üdvözlettel: Oroszi József - 2016.07.17.

Kedves Viktor!
Vásároltam néhány terméket a Önöktől, melyekkel maximálisan meg vagyok elégedve. A csomagot a megbeszélt időpontban megkaptam. Ráadásul, még írásban külön kérdéseim is voltak eg-két termék használatával kapcsolatban, ezekre korrekt választ kaptam rövid időn belül. Rengeteget olvasgattam a honlapon, néhány közzétett  elkészítési javaslat alapján elkészítettem a " saját termékeimet" nagy örömömre. Vásárlójuk maradok.
Üdvözlettel: Szibert Györgyné - 2016.07.28
Kedves Jom Tom Csapat!
A csomag amit rendeltem nagyon gyorsan megérkezett, a termékek csomagolása is rendben volt. Elégedett vagyok, remélem máskor is fogok Önöktől rendelni.
Üdvözlettel: Orsolya - 2016.09.16 
Kedves Schramm Család !
A megrendelt termékeket, gyorsan és pontosan megkaptam, köszönöm !
Teljes mértékben elégedett vagyok, úgy a termékeikkel, mint a gyors és pontos szállítással és nem utolsó sorban a korrekt hozzáállásukkal, amit új vásárlóként már megtapasztaltam. Biztos, hogy hűséges vásárlójuk maradok!
Üdvözlettel: Kovács Istvánné - 2016.09.16
Kedves Viktor!
 
A hétvégén megrendelt termékek tegnap hiánytalanul megérkeztek.
Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos, korrekt kiszolgálást.
Szívből örülök hogy megismerhettem a termékeiket, melyek a várakozásomnak megfelelnek minőségben, csomagolásban,.Örömmel térek újra és újra vissza üzletükbe!
 
Jó erőt, egészséget, számtalan elégedett vásárlót kívánok Önöknek!
 
Üdvözlettel: Kapás Gizella Katalin - 2016.09.15
T. Schramm Viktor Úr! JomTom Hungary Kft!
Először rendeltem Önöktől! A webáruházban ÉN Mg olajnak gondoltam a rendelésem, amit bőrre kenve használhatok. De sajnos nem volt valós a gondolatom. 
A kiszolgálás és a beszélgetés korrekt volt. A felvilágosítással is meg voltam elégedve. 
Minden a helyén volt. Ön türelmes és tisztelettudó.
Csak pozitívan tudok nyilatkozni. 
További sikereket! Sok megrendelést! 

Üdv: Samu Sándorné :) - 2016.09.15
Tartalomhoz tartozó címkék: blog