A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

Vélemények

Vélemények

Vélemények

A vásárlóinktól kapott vélemények azok, amik miatt tudjuk, érdemes folytatni, amit csinálunk. Hálásak vagyunk a visszajelzésekért, hiszen az, hogy nektek segíthetünk az egészségmegőrzésben és gyógyulásban, megfizethetetlen érzés. 

 


 

Rólunk mondtátok: 

 

 

Kedves Viktor!
Az oldal nagyon felhasználóbarát, könnyen áttekinthető. A leírások egyértelműek. Rendelésem másnapra megérkezett. Korrekt Cég, ha telefonon érdeklődöm, mindig készséges választ kapok a kérdésekre. Változtatásra nem gondolnám, hogy szükség lenne. Gratulálok, munkátokhoz jó egészséget kívánok!
Kérdő Csaba, 2018.
Gratulálok, nekem tetszik. Áttekinthető "otthonos", informálódás közben jól érzi magát a leendő vásárló. Köszönöm, rendben, időben megérkezett a karácsonyi rendelésem. Köszönöm az ajándékot is. Csak ajánlani tudom Önöket az ismerőseimnek. Minden jót és áldott Karácsonyt.
Dr. Zoványi Ágnes, 2018.
Kedves JomTom család! Mindennel tökéletesen elégedett voltam, újra rendeltem is , és minden gyorsan és tökéletesen elrendeződött. Kedvesek is, gyorsak is, pontosak is :) :) Nem is kell ennél több! A többi terméket is átnézem majd :) :)

Köszönettel: Gabi, 2018.
További sok sikert!
Kedves Viktor és Család! Jó néhány éve véletlenül "akadtam" Önökre, azóta is örülök neki. Jó termékkel, szimpatikus, kedves családot is megismerhettem. A shea vaj, a kókuszolaj, a szódabikarbóna szinte mindenre jó. Főzés, fürdés, takarítás, emésztés, testápolás stb.
Tehát, ezek egyszerűen, nagyszerűek. A szappanok is nagyon jók, és néha kipróbálok egy egy új terméket. Úgyhogy, én most is csak megköszönni tudom, hogy vannak nekünk, vásárlóknak! Továbbiakhoz kívánok jó egészséget, sok sok örömet, sikereket!
Szeretettel üdvözlöm az egész Családot!

Koncz Márta, 2018.
Gyors, pontos kiszolgálás, apró ajándék, és a személyes köszönő levél, ezek mind nagyon építő jellegűek. Szerintem folytassátok a lelkes, odafigyelő, emberközpontú kiszolgálást. Ha az esetleges alkalmazottakkal is így bántok, akkor megyek hozzátok dolgozni :) Ugyan nem a kiszolgálás minőségére vonatkozik, de fontos azt is megemlíteni, hogy sok és jó terméketek van. Nekem a virágvizek hiányoznak, de lehet én vagyok telhetetlen. További szép napot, jó egészséget és sok hivatással eltöltött napot kívánok mindenkinek!

Kálmán Anikó, 2018.
A termékek a megadott időre pontosan, hibátlan állapotban megérkeztek. Korábbi internetes rendeléseim kapcsán ez sajnos nem mindig így történt, előfordult, hogy a csomag késett, vagy sérült volt. Szimpatikusnak tartom, hogy fontos önöknek a vásárlóik véleménye, és bízom benne, hogy a termékek hatékonyságával is hasonlóan elégedett leszek, bár erről még egyelőre nem tudok nyilatkozni. Amennyiben pozitív változást tapasztalok, biztosan szívesen fogok rendelni önöktől a későbbiekben is.

Fábián Laura, 2018.
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásaitokkal, a mentalitással, ahogy hozzá álltok az egész témához, cikkek is érdekesek. Idővel úgyis bővülni fog még az amúgy már bőséges termékpalettátok. Szerintem már így is sikerült ügyesen lefednetek pár piaci rést itthon. Jól csináljátok, csak így tovább drukkolok ;)

Bíró Dávid, 2018.
Első alkalommal vásároltam Tőletek, most fedeztem fel oldalatokat. Tetszett a termékek részletes leírása, a fontos tudnivalók felsorolása.
Megrendelésem teljesítése zökkenőmentesen megtörtént, a gyors, korrekt ügyintézést köszönöm. Ami engem illet, én nem változtatnék rajta.

Üdvözlettel, Jutka néni, 2018.
Kedves Viktor! Köszönöm a választ. Szeretnék megosztani Önnel egy érdekes tapasztalatot. Korábban vettem Moringát egy bioboltban, később felfedeztem Önöket a neten és a cégüktől rendeltem. A fiam nemrég itthon volt (Ugandában él) és hozott Moringát műanyag üvegeset. Nos, az Önöktől vásárolt növény minőségben, finomságban teljesen megegyezett az afrikaival. A jövőben is Önöktől rendelek.

Üdvözlettel: Ujvári Gizella
Közvetlennek éreztem a tájékoztatást, ami nagyon tetszett. E-mailben megfelelő tájékoztatást kaptam, telefonon pedig visszahívtatok, ami nagyon szimpatikus volt.
Köszi!

További jó munkát! :)
Plopp Edina, 2018.
Kedves JomTom Család! Örülök, hogy megismerkedhettünk. Nagyon elégedett vagyok. Könnyen megtalálhatóak. Nagyon kedvesen lettem kiszolgálva és kaptam meg a csomagomat. Nagyon jól esett, hogy kikísértek és megismerhettem a rövidebb utat. Még egyszer köszönöm! Remélem, hogy rendszeres vásárlójuk maradok! Isten áldja meg az egész családot!

Üdvözlettel,
Hodosi Ibolya, 2018.
Tökéletes volt a folyamat, egyik nap rendeltem már másik nap itt is volt a hiánytalan, precízen össze készített csomag. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel! Fogok még rendelni!

Biró Krisztina, 2018.
Nem csak a termék minőségével vagyok maximálisan megelégedve, hanem azzal az elhivatottsággal, és vásárló központú gondolkodásukkal, amivel minden alkalommal találkozom, ha itt vásárolok. Magas minőségi termékeket vettem most is Önöknél: Teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia)

Misi, 2017.11.10.
Az derékfájdalmam miatt vettem a zöldajkú kagyló port amit azóta is használok. 30 éves koromba kezdődött a probléma és a tavaszi-őszi változáskor mindig megkínoz. Amúgy sportos életmódot élek, sokat mozgok. Most tavasszal ástam, veteményeztem és meg se kottyant. Köszönöm a párjáról írt híreket, mert ez ösztönzött a vásárlásra. Szép estét!

Király Gabriella - 2016.04.03.
Kedves Tamás! Nagyon örülök a nyereménynek, először azt hittem, nem jól látok. Többször elolvastam, mire elhittem, hogy ilyen szerencse ért. Ezenkívül is nagyon sokat köszönhetek Önnek, rengeteg mindent kipróbáltam már a termékek közül. Valami kisebb egészségügyi gondom van, patika, orvos helyett rögtön nézem a cikkeket. Eddig mindig sikerült megoldani a problémákat. Köszönöm szépen az egész Családnak. További jó munkát, sok elégedett vásárlót kívánok! Üdvözlettel: Élőné Tompos Anna - 2016.04.26.
Kedves Viktor!
Nagyon szívesen megosztom a nagyközönséggel a véleményemet, ha segítek ezzel bárkinek, akkor hajrá.
Már jó pár éve rendelek kicsit rendszertelenül a JomTom webáruházból. Az árak a minőség és a termékek magukért beszélnek. Az illóolajak, a DMSO, a fogfehérítő és még sorolhatnám...
Nem csak dicsérni akarok, mert van olyan termék, amelyiket folyton figyelnem kell, mikor fog elfogyni a 3 db-os oliva szappan, mert azt használjuk kézmosásra és fürdéshez is... az Ékes szappanokról nem is beszélek, azok a kedvenceink! Már nem is érdemes szappant önteni, ilyen áron inkább megveszem!
Az illóolajok és a sheavaj nagyon jó minőségű, és remek árral rendelkeznek - szintén kedvenceim.
Szinte nincs is negatív tapasztalatom semmivel, erről nem tudok írni.
Üdvözlettel: Boros Ildikó - 2016.03.30.
Kedves JomTom csapata! 2016.02.02.-én rendeltem önöktől egy Himalája sólámpát. A termék gyorsan megérkezett, nagyon szép és nagyon elégedettek vagyunk vele. A lámpát egyébként a lányoméknak vásároltam, amit azóta is örömmel használnak a hálószobájukban. Amióta használják jobb a közérzetük, jobban alszanak, nem voltak betegek a télen, tehát pozitívan hatnak rájuk, egyszóval nagyon örülnek neki és másoknak is ajálják. Most fog kisbabájuk születni, oda is biztos rendelni fogunk!
Üdvözlettel: Pataki Istvánné - 2016.03.29.
Tisztelt Tamás!
Közel 8 éve figyelem az írásait. Harmadik éve rendelek termékeket. Kb.: 27 fajta terméket próbáltam, vagy most is használom. Nem volt negatív tapasztalatom. Próbálom a cikkek s a Belső kör írásait alkalmazni. Így készítettem pl.: kakaóvajas fürdőgolyót, narancs illóolajjal.
Továbbá, szoba növényem a Neem olajos permetezés hatására nem lett tetves.
Hatásosan használom a magnézium-olaj csomagot, hogy ne legyen görcsös állapot a vádlimban.
Alváshoz, minden este elmaradhatatlan a ricinusolaj is.
DMSO oldat is hasznos csípőcsont fájdalom enyhítésére. Volt olyan időszak amikor két és fél órás busszal utazás, nem telt el fájdalom nélkül.
6 éve száműztem az olajat, lecseréltem Barco kókuszra, családom jól fogadta. Sokkal finomabb még egy egyszerű bundás kenyér is.
A baráti körben is már mindenki igyekszik ezzel főzni.
Köszönöm a sok cikket amit közzé tesz!
Bercziné Varga Katalin - 2016.03.29.
Kedves Viktor!
Köszönöm megkeresését! Levelére válaszolva örömmel tudom közölni, hogy a megrendelt terméket megkaptam. Nagyon elégedett vagyok, mert azt kaptam, amit vártam, rendeltem. Korábban is rendeltem, és nagyon elégedett vagyok tevékenységükkel. Számomra igen nagy értéket képeznek a tudományos értékű fordítások, leírások és tájékoztatások. Rendszeresen olvasom a honlapjukat, ami közérthető és semmi feleslegeset nem tartalmaz. Közleményük minden esetben hiánypótló és ismeretbővítő, elgondolkodtató! Önöket azért választottam, mert nem kell azon elmélkednem, hogy vajon, hiteles vagy csak marketing fogásról van szó. Nagyon örülök, hogy ilyen magas szintű szolgáltatók is vannak! Az eddigi vásárlásaim során Önöket a megbízható szállítók között tartom számon.
Köszönöm, hogy a vásárlási igényeimet magas szinten teljesítik! A jövőben is számítok Önökre!
Tisztelettel és Barátsággal: Durczi Ferenc - 2016.03.29.
Tisztelt Schramm Viktor !
A csomag szállításával és tartalmával is maximálisan elégedett vagyok. Az Önöktől rendelt shea vajat évek óta használom, nagyon szeretem. Most az argán olajat próbáltam ki hajra, ami szép fényessé tette. Tanácsainak jó hasznát veszem. Munkájukhoz további sikert és jó egészséget kívánok.
Tisztelettel: Horváthné F. Márta - 2016.03.29.
Évek óta vásárolom Önöktől a spirulina tablettákat. Nagyon hasznos mind az immunrendszeremre, mind a súlyomra. Csak Önöktől vásárolok, mert megbízható a minőség, jó és udvarias a kiszolgálás is. Nagyon meg vagyok elégedve az árujukkal, és Önökkel is.
Tisztelettel Hires Zita - 2016.03.29.
Kedves Tamás!
Nagyon köszönöm a termékeket, az áru átvétele rendben megtörtént. Évek óta rendelek önöktől, mindig örülök, ha egy problémát kemikáliák nélkül meg lehet oldani. Odafigyelek családom, és a saját egészségemre, és továbbra is szívesen olvasgatom a hasznos cikkeket az oldalukon.
Üdvözlettel: István-Óré Zsuzsanna - 2016.03.29.
Kedves Viktor,
A termékeket amiket rendszeresen használok szívesen értékelem:

- Holt tengeri nedves fekete iszap -
A termék első használatakor nagyon szkeptikus voltam, de gondoltam teszek egy próbát. Felkentem az arcomra és nagyon csípett, de az utána jelentkező 'bababőr' mindent kárpótolt. A lemosása után a bőröm felszívó képessége jelentősen javult. Egy idő után már a barátaim is megjegyezték, hogy milyen sokat változott a bőröm - teljesen kitisztult. Éppen ezért azóta is szívesen ajánlom bárkinek a terméket akit érdekel.

- Super Fogfehérítő -
Az ajánlott reggeli fogmosás helyett én reggel és este is ezt használom. Meglepetésemre a fogaimat tisztábbnak éreztem már az első fogmosás után is. Mivel kíváncsi voltam a hatásfokára ezért folyamatosan figyeltem a változást és szembetűnően fehérebbek lettek a fogaim. A por állag egy kicsit riasztó hatással volt rám, de mára már megszoktam és szeretem.
Üdvözlettel: Mayer-Bogdán Andrea - 2016.03.29.
Köszönöm szépen mindennel elégedett voltam. Remek készletük van és ajánlani fogom a barátaimnak is az áruházukat.
További sikereket kívánva
Csilléry Beatrix - 2016.07.17.
Kedves JomTom Hungary!
Nagyon elégedett vagyok az önök által küldött termékekkel és a kiszolgálással egyaránt. Külön tetszik a rengeteg hasznos cikk ami az oldalon megtalálható!

Üdvözlettel: Oroszi József - 2016.07.17.
Kedves Viktor!
Vásároltam néhány terméket a Önöktől, melyekkel maximálisan meg vagyok elégedve. A csomagot a megbeszélt időpontban megkaptam. Ráadásul, még írásban külön kérdéseim is voltak eg-két termék használatával kapcsolatban, ezekre korrekt választ kaptam rövid időn belül. Rengeteget olvasgattam a honlapon, néhány közzétett  elkészítési javaslat alapján elkészítettem a "saját termékeimet" nagy örömömre. Vásárlójuk maradok.

Szibert Györgyné - 2016.07.28
Kedves Jom Tom Csapat!
A csomag amit rendeltem nagyon gyorsan megérkezett, a termékek csomagolása is rendben volt. Elégedett vagyok, remélem máskor is fogok Önöktől rendelni.

Üdvözlettel: Orsolya - 2016.09.16
Kedves Schramm Család!

A megrendelt termékeket, gyorsan és pontosan megkaptam, köszönöm! Teljes mértékben elégedett vagyok, úgy a termékeikkel, mint a gyors és pontos szállítással és nem utolsó sorban a korrekt hozzáállásukkal, amit új vásárlóként már megtapasztaltam. Biztos, hogy hűséges vásárlójuk maradok!

Üdvözlettel: Kovács Istvánné - 2016.09.16
Kedves Viktor!

A hétvégén megrendelt termékek tegnap hiánytalanul megérkeztek. Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos, korrekt kiszolgálást. Szívből örülök hogy megismerhettem a termékeiket, melyek a várakozásomnak megfelelnek minőségben, csomagolásban,.Örömmel térek újra és újra vissza üzletükbe!
Jó erőt, egészséget, számtalan elégedett vásárlót kívánok Önöknek!

Üdvözlettel: Kapás Gizella Katalin - 2016.09.15
T. Schramm Viktor Úr! JomTom Hungary Kft!
Először rendeltem Önöktől! A webáruházban ÉN Mg olajnak gondoltam a rendelésem, amit bőrre kenve használhatok. De sajnos nem volt valós a gondolatom. A kiszolgálás és a beszélgetés korrekt volt. A felvilágosítással is meg voltam elégedve. Minden a helyén volt. Ön türelmes és tisztelettudó. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. 
További sikereket! Sok megrendelést! 

Üdv: Samu Sándorné :) - 2016.09.15.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés