A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

ScheBo M2-PK béldaganatszűrő enzimes gyorsteszt

Ár:
15.900 Ft
Készletünk állapota: Érkezik, 5 napon belül
Várható szállítás: 2021. május 03.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 15.900,00 Ft/db

Enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt a béldaganat megállapításához. A széklettesztet otthon kell levenni és elpostázni a megadott laboratóriumba, mely 5 munkanapon belül eredményt küld postai úton (negatív - pozitív). A vizsgálat teljes költségét tartalmazza a termék!

Leírás és Paraméterek

ScheBo M2-PK béldaganatszűrő enzimes gyorsteszt

Ezt az enzimes alapú, modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre alkalmas. 2004-ben fejlesztette ki Németországban a ScheBo Biotech.

A vizsgálat elvégzéséhez elegendő egyszeri  mintavétel. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Feltétlenül szükséges tesztet csinálni, ha ezeket tapasztaljuk

  • véres széklet
  • hasmenés és székrekedés váltakozása
  • vérszegénység, kimerültség
  • fájdalmas székletürítés
  • gyakori görcsszerű hasi fájalmak
  • nem szándékos fogyás
  • sápadtság


 

Miben különbözik a normál teszt és a gyorsteszt?

A gyorsteszt 5 munkanapon belül ad egy pozittív - negatív eredményt. A sima teszt 4 héten belül konkrét információt ad, vagyis pozitív eredmény esetén hol tart a betegség stádiuma. 


 

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat. Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.


 

Teendő pozitív lelet esetén

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni. Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.


 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak a laboratór felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módjában a labornak leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉS SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJETEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!


 

A tesztcsomag tartalma

1 db mintavételi cső, 1 db használati útmutató, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez, 1 db visszaküldendő lap a páciens adataihoz és hozzájárulásához (postázandó)

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés