Menü

Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula

Ár:
8.990 Ft

A kollagén egy közkedvelt étrend-kiegészítő napjainkban, mely apró fehérjéket biztosít, amelyek többek között támogathatják a bőr, a bél és az ízületek egészségét. Míg a hal vagy a szarvasmarha kollagén a leggyakoribb piacon megtalálható típus, mostanra a vegán kollagén készítmény is megjelent, mint lehetőség.

Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2023. december 04.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 8.990,00 Ft/
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 39!

Leírás és Paraméterek

Swanson Vegan Collagén Builder 60 vegán kapszula

Mivel a kollagén egy, a szervezet által előállított fehérje, a bevitel növelése mindezidáig azt jelentette, hogy más állati forrásokhoz folyamodtunk. De most elérkezett az idő és vegán kollagént is használhatunk, amely ugyanolyan előnyökkel járhat, mint az állati eredetű kollagén.

A szarvasmarha- és tengeri kollagén forrásban lévő tehén- vagy halcsontokból és egyéb állati melléktermékekből származik. Míg az így kapott porok és folyékony kiegészítők általában íztelenek és szagtalanok, az állati eredetű kollagén előállítása nem áll összhangban a vegetáriánus étrendet követők preferenciáival. A vegán étrenddel pedig határozottan nem!

A kollagén termelést növelő növényi eredetű forrásokkal kapcsolatos kutatások szerint az állati származékok nem szükségesek a kollagénépítő hatásokhoz.

A bevitt kollagén (az állati eredetű kiegészítők vonatkozásában) nem azonos a felszívódott kollagénnel.

A kollagén előállítása bonyolult és sok kiegészítő tápanyagot és vegyületet igényel a testben, hogy minden megfelelően működjön és előállításra kerüljön.

A C-vitamin, a poliszacharidok, a szilícium-dioxid, a cink, a réz és az aminosavak (fehérje) mind szükségesek a szervezetben a kollagén előállításához. Tehát, egy ásványi anyagnak vagy vitaminnak a hiánya, visszatarthatja a test képességét a kollagén felszívódására és előállítására.

Szerencsére, a kollagén szintéziséhez szükséges vegyületek növényi eredetű forrásokból származnak.

Ez a vegán készítmény belülről kifelé támogatja a bőrt. Védi szervezetünk kollagénszintjét (gátolja a kollagén belső lebomlását) és olyan pro-kollagén tápanyagokat szállít, amelyek hozzájárulnak a természetes kollagén termelődésünkhöz. Ez egy egyedülálló, antioxidánsokban gazdag bambusz alapú és 9 szuper-élelmiszerrel dúsított komplex, amely kulcsfontosságú tápanyagokat szállít, hogy azok többféle módon támogathassák természetes kollagén ciklusunkat. A növényi étrendet követõ egészségtudatos emberek lehet, hogy az előállítás miatt kerülték eddig a kollagén kiegészítõket, most azonban fenntartható vegán alternatíva is piacra került a halakból vagy szarvasmarhákból származó kollagén helyett.

A vegánok most már ugyanúgy használhatják a kollagént egészségük és teljesítményük javításához, mint a hagyományos kollagént fogyasztók.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
100 mg C-vitamin
100 mg Bambusz kivonat (standardizált bambusz szilícium)
50 mg Dermaval (TM)

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Keresés