A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Székrekedés - kezelése szelíden

Székrekedés - kezelése szelíden

A természetes, finomítatlan só mentes az adalékoktól. Megtartja a nedvességet, mivel hydrophil (vonzza a vizet), így az ujjak közé véve könnyedén ízesítheti vele az ételt.

A finomított, fehérített és feldolgozott asztali sók csupán nátriumkloridból állnak. Egyéb ásványi összetevőiket, pld. magnézium, kálium, stb. gondosan eltávolítják.
Azokra a robbanószert és kémiai termékeket gyártó iparnak van óriási szüksége. Ha ránéz a térképre, látni fogja, hogy szinte minden sófinomító mellett lőszerüzem, fegyvergyár, műtrágyagyártó vagy valamilyen gyógyszergyártáshoz kapcsolódó tevékenység folyik. A feldolgozott, finomított só rendszerint hidrofób adalékot, aluminiumhidroxidot tartalmaz. Azért adják hozzá, hogy szárazon tartsa a sót, és könnyen kifolyjon a tartóból.
Szervezetünknek nincs szüksége aluminiumra. A feldolgozott sóban levő aluminiumhidroxid okozza a székrekedést, mivel kivezeti, kiszívja a vizet a bélrendszerből.

A finomítatlan só lúgosabb, legalább 7 pH értékű. Éppen az ellenkezőjét végzi, vizet vonz a bélrendszerbe, így lágyabbá válik a széklet.
A természetes, finomítatlan sók ásványi anyagokat, így magnéziumot és káliumot is tartalmaznak, melyek nagyon előnyös a szervezetnek.

Mielőtt bárki a kálium halálos hatásáról próbál meggyőzni, érdemes olvasnia néhány biokémiai tankönyvet és megismernie a sejtek működését.

A finomítatlan, fehérítetlen tengeri és más bányászott sók, így a Himalája, Holt-tengeri a legősibb antibiotikum, melyeket az emberek ismernek.
Útközben a történelem könyvek elfelejtették ezeket a kiváló gyógyszereket, melyek tökéletesen ellenálltak a baktériumok és virusok támadásának.
A legegyszerűbb szerek, melyeket valaha megismertünk. Azoknak, akik még ennél is hatásosabb gyógyszerre van igényük, adjanak egy teljes citromot a tengeri sóhoz, hogy többszörösére növeljék antibiotikus és baktériumellenes hatását. A só csodásan működik a gyakorlatban.

A finomítatlan, kezeletlen sók szinte észrevehetetlen mértékben emelik a vérnyomást.
A szupermarketekben vásárolt általános asztali só emeli a vérnyomást. A hot dog, adalékaival, szintén emeli a vérnyomást. A gyorséttermi, sózott hasábburgonya, a sós chipsek, a gyorséttermi csirke, a cukros ételek, italok, és a velük együtt fogyasztott só vagy sós étel szintén emeli a vérnyomást.

A nátrium a támadás középpontja. Egyetlen média soha nem tesz említést arról, hogy az adalék a bűnös. Az felelős a nátrium felszívódásáért és visszatartásáért.
Közönséges asztali sót és nátriumglutamátot együtt fogyasztva a vérnyomás az egekbe szökik. Étteremben fogyasztott hasábburgonyától szintén. Utóbbit magas hőmérsékleten, finomított növényi olajban sütve még daganatot képző acrylamid is kerül szervezetébe. Hatással van a májfunkciókra is.

Kevés a meggyőzéshez?

A kolloid ezüstöt hugyúti fertőzés esetén használják. Enyhe hatású, napok vagy hetek szükségesek a gyógyuláshoz.
Többen leírták, hogy a hetekig tartó fertőzést A-től Z-ig antibiotikumokkal kezelték, egyik sem működött hatásosan, még a nagyon jól ismert Erythromycin, Ciprofloxacin és hasonlóak sem. Kipróbálták a 2 teáskanál tengeri sós kezelést és a fájdalom szinte azonnal megszűnt. Egyetlen dózisnak hosszan tartó "halálos" hatása van, és 7 napon belül megszűnt a tünet. 

Gyomorfájdalom és hugyúti fertőzésre a szokásos antibiotikumok nem reagáltak. A páciens orvoshoz ment, és kórházi beutalót kapott. Olvasta a leírást, és elhatározta, hogy kipróbálja a 2 teáskanál tengeri sót vizzel. 30 percen belül nagymértékben csökkent a fájdalom. Másnap mehetett ismét dolgozni.

A kolloid ezüst olyan versenytársat kapott, mely jobban végzi a dolgát. A finomítatlan, kezeletlen sót. A lényeg a színergiában van.
Sót és kolloid ezüstöt keverve a hatás sokszorozódik.

Nagyon sok ember szenved lyme betegségben, lupustól, gyomorrendellenességtől, fibromyalgiától, stb. Csupán a fenti sótól érezték állapotuk javulását. Természetesen variálhatóak a szerek, hatásuk jelentősen megnő. Kezeletlen sóhoz önthet néhány csepp hidrogénperoxidot, kezeletlen sóhoz adhat C-vitamint és citromot, vagy organikus, pasztőrizálatlan, kezeletlen almaecetet is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés