A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Szexuális játékok bio, szűz kókuszolajjal

Schramm Tamás
2015. 08. 10. 21:05:29
Szexuális játékok bio, szűz kókuszolajjal

Oldalainkon számos leírást talál az bio, szűz kókuszolaj használatáról. Csodálatos kenőanyag. Nem válik ragacsossá, mint a többi zsír. Könnyen és sokáig eltartható. Számos felhasználási módja közül az egyikkel megújíthatja szexuális életét.

Szeretne valami új dolgot kipróbálni párjával?

Kapcsolja le a hálószobai világítást. Helyezzen el néhány sómécsest vagy teamécsest a szobában. Vetkőzzön le, vegye kezébe a kókuszolajat és kenje be vele a bőrét az egész testén. Ha bonyolultnak gondolja, legalább a mellkasát kenje be. Az olaj azonnal olvad, amikor bőrével kapcsolatba kerül. Csodálatos eredménnyel jár, a gyertyafényben bőre csillogni fog.

Ha párja szereti hátulról (látni), kenje be a hátát is.

Bio, szűz kókuszolajos, teljes testmasszázs

Érzéki és nyugtató hatású.
Terítsen az ágyra vagy a szőnyegre régi lepedőt. Kókuszolajos tenyerükkel egymás testén végezzék a masszázst.
Először egyikük masszírozza a másikat, majd cseréljenek.
Hallgathatnak halk relaxáló zenét is. 

Kókuszolaj és óvszer!

szexjátékok, bio kókuszolaj Az interneten a kókuszolaj és latex óvszer kapcsolatáról egymásnak teljesen ellentmondó vélemények találhatók. Ha valóban óvszerre van szüksége, de szeretné kihasználni a kókuszolajos csillogás vagy szex előnyeit, keressen polyurethanból készült óvszert.
Arról nem lehet olvasni, hogy bármilyen problémát okozott volna.


Ha ragaszkodik a latex anyaghoz és a kókuszolajhoz, végezhet saját kísérleteket.
Fújjon fel egy latex óvszert és kösse el a végét, mint a lufit. Cseppentsen rá néhány csepp kókuszolajat és masszírozza bele ujjai végével. A legtöbb olajos bázisú kenőanyag esetén az óvszer "kilyukad" néhány másodpercen belül. Miért? A babaolaj, növényi és számtalan más olaj hatására a latex elveszíti elasztikusságát és lebomlik.

Kókuszolajos kísérletek során ilyen nem történt. Ezért lehetséges a kókuszolaj kenőanyagként használata. Mindenképpen végezze el előtte a fenti kísérletet!

Az organikus kókuszolaj több, mint felnőtt kenőanyag.

Ha Ön nő és hüvelyszárazságtól szenved, használja bátran a kókuszolajat a szükséges mennyiségben. Különösen a menopauza időszakában lehet hatásos!

Maradt még egy darabka információ.
Előfordulhat, hogy a nők egy részénél negatívan változtatja a hüvelyflóra állapotát a sikositóként használt organikus kókuszolaj. Az olaj erőmű hatású, ezért előfordulhat, hogy nem kívánatos mértékben elpusztítja a hasznos baktériumokat és gombákat is. Ha ilyen reakciókat tapasztal, használjon hüvelyében probiotikum port az egészséges baktériumok egyensúlyának helyreállítására. Olyankor néhány hétre tegye félre a kókuszolajat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés