A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Szódabikarbóna protokoll 1925-ből

Szódabikarbóna protokoll 1925-ből

A magnéziumklorid az egyetlen magnézium forma, melyről jelezték, hogy erősíti az immunrendszert. Amikor magnéziumkloridot ad a fürdővízéhez, vagy bőrére keni, mint a napkrémet, vagy szódabikarbónával szájon át fogyasztja, erősíti szervezete ellenállását, másként kórokozó ellenálló faktorát.

Azóta minden megfázásos, influenzás és grippes esetet szódabikarbónával kezelve, nagyon sok esetben már 36 órán belül teljesen eltűntek a tünetek.
Különböző társasági szervezetekben is javasolták a szódabikarbóna használatát, mint megelőzést, a megfázás ellen. Számtalan publikált jelentés állítja, hogy akik ezt fogyasztották, nem voltak érintve, míg közel mindenki mást elért az influenza.

Szódabikarbóna dózis 1925-ös ajánlás szerint

Az első napon 6 alkalommal, alkalmanként fél evőkanálnyit egy pohár langyos vízben feloldva, kétórás időszakonként.
A második napon négy alkalommal, fél evőkanálnyit, kétóránként a fenti módon.
A harmadik napon két adagnyit, reggel és este, és utána fél evőkanálnyit minden reggel, amíg a megfázásból kigyógyul.

A legjobb eredmény elérése érdekében belsőleg használja.

Néhány egyszerű szabályt be kell tartania (Materia Medica, pharmacologia és terápiák):

A lúgosító anyag hatása változó a gyomorban, attól függően, hogy alkalmazása idején milyen a gyomor tartalma.
Pihenő időszakban (az étel emésztése után) a szódabikarbóna inkább csak a nyálkát oldja, bikarbónaként felszívódik a vérben, és közvetlenül növeli annak lúgosságát. Emésztési időszakban csökkenti az emésztőnedvek kiválasztódását, részben semlegesíti a gyormorsavat, széndioxid gáz képződik, és nátriumkloridként szívódik fel. Fermentáció vagy savanyú gyomor esetén semlegesítheti az organikus savakat, és ennek eredményeként a pylorus kinyílik (a gyomor és vékonybél közötti nyílás); ezzel egyidejűleg szélszorulás történhet (gázok a gyomorban és belekben).

A bevitel idejét előre meg kell határozni.
Hyperchlohydria (túl magas savszint) esetén étkezés után 1 vagy 2 órával kell bevenni.

Folyamatos hipersavasodás és fermentációs problémák esetén az étkezést megelőzően 1 órával bevéve előkészíti a gyomrot a következő étkezéshez.
Néha közvetlenül az étkezést követően szükséges lehet, ha az étkezés kezdetén abnormális a sav mennyisége (átlagos személynek az étkezést követő fél-1 órával később ajánlott). Lefekvés előtt bevéve csökkenti a reggeli savasodást, ébredéskor bevéve, kitisztítja a gyomorsavat és a nyálkát, reggeli előtt.

Bármikor is használja belsőleg, hideg vízben oldja fel.

Hatásos légzési problémák ellen, és a szódabikarbóna felbecsülhetetlen érték a táplálkozási méregtelenítés, Pyelitis (vesemedence gyulladás), túlzott mértékű elsavasodás, húgysav zavar, rheumatikus fájdalmak és égések kezelésében.

Alkalmankénti 3 napos szódabikarbóna kúra növeli a lúgosságot, segítséget nyújt a kiválasztott anyagok eltávozásában, és megnöveli a test ellenállóképességét, minden fertőzéses betegség ellen. Jód, szelén, C-vitamin hozzáadásával és napfénnyel vagy D-vitaminnal teljesen feltöltődik szervezetünk a támadó virusok ellen.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés