A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

TAURIN - EGY ESSZENCIÁLIS AMINOSAV

Olvastál már valaha energiaital összetevőket? A taurin tutira ott lesz köztük, így most rögtön azt gondolhatod, hogy ez valami ördögtől való dolog. Nos, ez TÉVEDÉS! A taurin egy félreismert aminosav, ami azért kerül bele az energiaitalokba, hogy kordában tartsa a benne lévő jó nagy adag koffein mellékhatásait.

A taurin a szervezeted tömegének 0,1%-át nyomja. Már ez is hihetetlenül fontos egy alapvető, egészséges léthez! Egy normális szint fenntartásához sok húst, de leginkább tengeri herkentyűket kellene falni nap, mint nap (a halfélék 10x több taurint tartalmaznak). Ez szinte lehetetlen, hiszen a túlzott húsfogyasztásnak nekimegy már a fenntarthatósági elv, a tengert is lerabolják, ami pedig egy ökológiai katasztrófát idézhet elő kb. 25 éven belül, ha így megy az ipari halászat minden áldott nap. Remek kilátások!
Egy dolog maradt: neked kell gondoskodnod a taurin bevitelről minőségi por formájában!
Ha a szervezetedben alig van némi taurin, akkor zavar keletkezhet a gépezetben. Ilyen lehet a növekedési visszaesés, a recehártya nem megfelelő fejlődése vagy a szívizom-károsodás. A szívben lévő aminosavak közül 50% a tauriné. Ez óriási arány, így fenntartva pozitívan hathatsz a szívizomra, és csökkentheted a vérnyomást is!

TAURIN POR - 200 G 

 

1 750 Ft

Klinikai eredmények alapján a taurin támogathatja az elekrolit egyensúlyt (vízháztartás), az idegrendszer megfelelő fejlődését, őrizheti a szem egészségét.
Ha úgy érzed, hogy semmi erőd sportolni, akkor lehet ez kell Neked! A taurin növelheti az erődet, a kitartásodat, és kevésbé leszel hajlamos a sportsérülésekre. 
Ünnepek idején folyton nyomatják a reklámok a túlevés utáni epebajok megoldását. Kukába a gyógyszerekkel, ez az aminosav segítségedre lehet, megbirkózhat a zsíros ételekkel is!
Még egy előny! A kutatások során kipróbálták vércukor - illetve inzulinrezisztencia csökkentő hatását. Az eredmények kecsegtetőek lehetnek Nálad is.

Mennyi taurinra van szükséged naponta?

Fogyassz naponta 500-2000 mg közti arányban, ám ha stresszelsz, nehéz fizikai munkát végzel vagy épp keményen sportolsz, akkor növelheted 3000 mg-ra is!

Keresés