A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Teafa illóolaj és a hüvelygomba

Schramm Tamás
2015. 08. 02. 18:34:31
Teafa illóolaj és a hüvelygomba

A gombafertőzéseket a candida gombák túlszaporodása okozza. Megjelenhetnek a bőrön, szájüregben, emésztőrendszerben, nyelőcsőben, hüvelyben és a test más részein is. A hüvelygomba természetes anyagokkal néhány nap alatt megszüntethető.

Gombás fertőzések leggyakrabban a test nedves részein jelennek meg. A Candida albicans és más Candida gombák támadnak legtöbbszőr. Más gombacsoportok, így a Torulopsis, Cryptococcus, Malassezia és Trichosporon is gombás betegségeket okoznak. Néhány természetes és otthon alkalmazható ellenszer.

 

Hüvelygomba fertőzések

Nagyon jó minőségű ezüstkolloidot használhatunk belsőleg a szájban és a hüvelyben is. Ezüstkolloiddal, majd néhány néhány csepp teafa olajjal vagy aloa géllel átitatott tampont helyezhet a hüvelyébe 30-40 percre.

Mártson egy tampont organikus, nem édesített joghurtot tartalmazó edénybe, majd helyezze a hüvelyébe 30-40 percre.

 

Más gombás fertőzések

Külső gombafertőzéshez is alkalmazzon ezüstkolloidot néhány csepp teafa olajjal. A legjobb eredmény eléréséhez tartsa a területet nedvesen az ezüstkolloid / teafa olajjal néhány percig, és ismételje naponta 2-3 alkalommal, amíg a fertőzés elmúlik. A fertőzés visszatérésének megakadályozása érdekében ismételje meg a kezelést hetente vagy kéthetente.

 

Candida gomba

A Candida élesztőgomba fajtái az emlősők, így az ember bélflórájának természetes részét képzi. A túlszaporodó gomba kellemetlen állapotot teremt. A legtöbb gombafertőzés akkor történik, ha az ember immunrendszere megsérül és/vagy a bélrendszer egyensúlya felborul. A fertőzések elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy erősítse immunrendszerét és a bélflóra egyensúlyát fenntartsa.

 

Egyik vásárlónknak elmondtam, hogy mit olvastam a fokhagyma gombaölő hatásáról.
Egy nagyobb gerezd fokhagymát bevagdalnak - mert hatóanyagai csak így aktiválódnak - a fokhagyma gerezdet cérnával átfűzik, majd éjszakára behelyezik a hüvelybe. NEM CSIP!!! A reggeli ébredés után a cérnát meghúzva a fokhagyma kiesik és tudja másnap ismételni.

Áltlaában 2-4 nap alatt hat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés