A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Himalája sószappan és sószív deókő

A Himalája sószappan a legegészségesebb alternatívája a piacon kapható aluminium vegyületeket tartalmú dezodoroknak.

A sószappan 100%-ban természetes alapú és biztonságos. Mentes a hajtógázoktól, alkoholtól, parfümtől, olajos emulziótól, alum, vagy aluminium származékoktól. Testének minden pontján - így a talpán is - használhatja!

A Himalája sószappan és a Himalája sószív is kiváló dezodoráló, leszárítja a pattanásokat, szúnyog csípéseket, összehúzza a hegeket, vérzést csillapít, száraz és zsíros bőrre, gyulladás csökkentésére, aknéra vagy szőrtüsző gyulladásra.

Az ősi 250 millió éves Himalája só tömbökből kézzel faragják kisebb darabokra. A periódikus tábla 84 elemét is tartalmazza. Nem ragad, nem folyik és nem színezi el a ruházatát. És ami a legjobb az egészben: tökéletesen működik! Egyetlen Himalája sószappant hónapokon keresztül használhat!

Hogyan működik a Himalája sószappan?

Nem álcáz. A Himalája sószappan elpusztítja a bőrön levő baktériumokat, melyek a szagokat okozzák, így a frissesség és tisztaság érzését hagyja maga után - mégsem tömíti el a pórusokat.

A Himalája sószappan használata mindennél egyszerűbb...

A kenni kívánt felületet és a Himalája sószappant is nedvesítse be kicsit, majd néhányszor húzza át rajta, hagyja megszáradni és kész is. Ha a sószappan recéssé válik, reszelje meg a felületét. Ez természetes folyamat, ahogy oldódik a só.


FONTOS!
Ha a Himalája sószappan vásárlásakor vagy közvetlenül előtte alkoholos világmárkát használt, várjon 1-2 napig, míg bőre érzékenysége helyreáll. Több vásárlónk csípő érzésről számolt be az első használat után.


Vásárlónk vegyesen, pozitív hatásról számoltak be. A Himalája sószappan az izzadságtól keletkezett testszag megszüntetésén kívül pattanást, rovarcsípés helyét, ékszer okozta bőrallergiát, borotválkozás közbeni vágást is megszűntetett, sőt arcszesz és timsó helyett is kitűnő. 
A himalája sószappan a cipő vagy szandál által feltört lábat 1 nap alatt fájdalommentessé tette, 2 nap után eltüntette. Fejbőrön levő sebet gyógyszer, kenőcs nélkül leszárította 2 nap alatt. 
A só étkezési változata 1 este alatti kétszeri gargalizálással megszüntette a torokgyulladást. 

Saját tapasztalatunk alapján is hatásos! (Erős izzadáskor - napi 2-4 alkalommal is szükséges lehet a használata)

GAZDASÁGOS... Ha bizonytalan, hogy érdemes-e lecserélnie jelenlegi alumínium tartalmú dezodorát, mi a véleménye a következő mondatról? 1 darab Himalája sószappan hosszú hónapokra elég rendszeres használat mellett is!


Időnként legjobb az alapokhoz visszatérni. A természetesnek reklámozottnál is természetesebb védelmet ajánljuk Önnek. Ha kipróbálja, azonnal megérti miért használják az emberek egyre növekvő számban. A 24 (48) órás világmárkák ugyanezt ígérik. Nézze meg címkéjüket, mit tartalmaznak.

Az alumínium összetevőit, az alumínium klórhidrátot, és cirkóniumot - melyek nagyon jól oldódnak - izzadásgátlóként használják. Ezek az összetevők elzárják a verejtékcsatornákat, majd könnyen felszívódnak. A testbe kerülve a molekula alumínium része ionizálódik, és szabad vagy gyök alumínium képződik belőle (AI+++), amely átjut a sejtmembránokon. Felbomlása után kiválasztja és elnyeli a máj, a vese, az agy, a porc és a csontvelő. Az orvosi társadalom az alumínium koncentrációját tekinti a probléma forrásának, és emiatt követelték a kutatások megkezdését az ALZHEIMER KÓR és a MELLRÁK áldozatai.

KAl(SO4)2.12H2O, azaz más nevén a kálitimsó, ami egy gyakori előfordulású és olcsó alumínium só. Nem igaz, hogy ez a Himalája kristály, mert Magyarországon is bányásszák Komlón. Napi használata hosszútávon veszélyes, alkalmi használata megengedett.

NH4Al(SO4)2.12H2O más néven ammonium aluminum sulfate dodecahydrate. Hétköznapi nevén egy timsó féle. Az alumínium vegyületek a legsúlyosabban rákkeltő vegyületek, amelyeket a kozmetikai ipar használ, főként dezodorokban, izzadásgátlókban, hintőporokban és sminkszerekben. A gyógyászat is alkalmazza vérzéscsillapítókban. Az alumínium soha le nem bomló "dugóként" tömi el a pórusokat és verejtékmirigyek kivezető nyílását, ezáltal megakadályozza a bőr kapcsolatát a külvilággal (bőrlégzés, izzadás, hőszabályozás, méregtelenítés, stb.). Egy idő után a szervezetben felhalmozódott alumínium a véráramba juthat, ahol még nagyobb mértékben elnyeli több belső szerv. A legújabb kutatások szerint a mirigy- és mellrákok nagy százaléka a szervezetben és a mirigyekben felhalmozódott alumíniumvegyület-maradványokra vezethető vissza. Nem véletlen, hogy a közkonyhákon és az éttermekben rendelet tiltja az alumínium edények és evőeszközök használatát.

Régebben csupán az alumíniumszulfátnak és a káliumszulfátnak kettős sóját, vagyis a káliumaluminium-szulfátot (K2Al2(SO4)4.24H4O) nevezték timsónak; manapság azonban így nevezik mindazokat a kettős szulfátokat, amelyeknek általános képlete M2M'2(SO4).24H2O. E képletben M egyvegyértékű fémet (pl. kálium, nátrium, ammónium stb.), M' pedig olyan fémet jelent, amelynek két atomja hatvegyértékű (pl. vas, alumínium, mangán, króm stb.). A timsók kivétel nélkül vízben oldhatók és oktaéderekben 24 molekula vízzel kristályosodnak. Használatosak az iparban, az orvosi gyakorlatban, de a tudomány szempontjából is fontosak, ugyanis Mitscherlich a timsó tanulmányozása révén fedezte fel az izomorfia törvényét. - Mint ásvány is terem, és pedig a kálitimsónak neve kalinit, lávákon észlelték, mint kivirágzást, és mint új képződményt pirittartalmú agyagpalák (timsó-palák) mállási termékeként.


Cikk ajánló

Himalája só alkalmazásai

Himalája só és az egészség

Himalája sólámpák és a negatív ionok

Nézet:
Rendezés: