A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Citromfű illóolaj BIO (Melissa officinalis), 10 ml - Mayam

Ár:
950 Ft
Készletünk állapota: Utolsó 2 db Raktáron
Várható szállítás: 2021. április 22.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Egységár: 94.999,81 Ft/l

A citromfűolaj egy remek szagtalanító és illatosító illóolaj, füves-citrusjegyekkel, mely frissességet áraszt. Vérkeringést serkentő hatását kihasználva, kiváltképpen előszeretettel használják kozmetikumokban, de tisztálkodási termékekbe foglalva és légfrissítő oldatokban is hasznos.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Citromfű illóolaj BIO (Melissa officinalis), 10 ml - Mayam

A citromfű illóolaj tulajdonságai

  • a bőrre és a vénákra tónusjavító hatású
  • értágító hatású, serkenti a vérkeringést
  • depresszióellenes, az idegrendszerre nyugtató hatású
  • rovarriasztó hatású
  • szagtalanító, illatosító
  • segíti az idegrendszer egyensúlyban tartását

Miben nyújt segítséget

  • a bőr és az izomzat élénkítésében, frissítésében
  • a vérkeringés serkentésében
  • narancsbőr kezelésében, érproblémák enyhítésében
  • dezodor készítmények és lábápoló krémek megfogalmazásában
  • a haj fényességének növelésére megfogalmazott hajápoló készítményekbe
  • rovarok elriasztásánál, testspray formájában vagy a beltérbe szórva
  • kozmetikai termékek és szappanok illatosításában
  • a beltéri légkör illatosításában, felfrissítésében

Hogyan használjuk a citromfű illót

  • önmagában bőrre nem használjuk, csak kozmetikai készítmények, parfümök és aromaterápiás célokra készített kompozíciók összetevőként
  • kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás: 0,5-2%
  • összetevőként krémekbe, balzsamokba, testtejbe, kenőcsökbe, gélekbe
  • növényi olajjal hígítva, masszázshoz
  • a haj fényességét növelő samponok, balzsamok vagy krémek összetevőjeként
  • összetevőként a túlzott izzadás ellen készített sprayek, szagtalanító lotionok készítéséhez
  • folyékony vagy szilárd dezodorok összetevőjeként
  • a kellemetlen szag semlegesítésére és szagtalanításra készített lábkrémek összetevőjeként
  • rovarok elriasztására szánt testkrémek és sprayek összetevőként
  • folyékony és szilárd parfümök készítéséhez, egyéb fej-, szív- és alapillatot hordozó esszenciákkal együtt
  • a beltéri légkör illatosítására, felfrissítésére, aromaterápiában, a kellemetlen szagok semlegesítésére

Előállítás módja: gőzlepárlással, a föld feletti részekből

Földrajzi származás: Nepál/India

Minőség: az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Összetevők (INCI): cymbopogon flexuosus oil*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikai termék, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Vásárlói vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 01.

Ezek is érdekelhetnek

Keresés