A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Édesnarancs illóolaj BIO (Citrus sinensis), 10 ml - Mayam

Ár:
990 Ft
Készletünk állapota: Utolsó 2 db Raktáron
Várható szállítás: 2021. június 28.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Egységár: 99.000,31 Ft/l

A narancsolaj vidám illatával derűt, frissességet és melegséget visz bármely kozmetikai készítménybe, azonos hangulatot teremt a levegőbe szórva. Felfrissíti és felélénkíti a bőrt, kellemesen illatosítja a tisztálkodószereket, masszázsolajakat, illatosító készítményeket és a környezetet.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Édesnarancs illóolaj BIO (Citrus sinensis), 10 ml - Mayam

Tulajdonságok

  • bőrfrissítő hatású
  • enyhén pangáscsökkentő
  • serkenti a kollagéntermelődést
  • fertőtleníti a levegőt
  • nyugtató, altató hatású
  • illatosító, aromás

Alkalmazások a kozmetikában 

  • bármely bőrtípusra alkalmas
  • zsíros, vegyes, eltömődött arcbőrre
  • szappanba, fürdőgélbe
  • fogpasztába, tisztálkodószerekbe
  • parfümökbe
  • belső terek, szobák, illatosítására
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • összetevőként bármely bőrtípus ápolására szánt krémekbe és emulziókba
  • masszázsolajakba
  • fürdőolajakba
  • fürdő- és tusgélekbe
  • fogpasztába
  • szappanok illatosítására
  • illatgyertyákba és aromaterápiás lámpákba a levegő fertőtlenítésére, egy vidám, oldott hangulat megteremtésére

Előállítás módja: hidegen sajtolással a gyümölcs héjából

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag tanúsított minőség

Főbb összetevők: limonén, mircén, alfa-pinén, sabinén

Összetevők (INCI): citrus aurantium dulcis peel oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Figyelem! Fényérzékenyítő hatású olaj. Kerüljük a napon tartózkodást, ha bőrünk felületével érintkezik.

Vásárlói vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 03.
Kerámia párologtatóban használom,nagyon jó!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 01.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 02.
A magas kortizol ("stresszhormon")szintem miatt használom illatkerámiában az íróasztalomon.

Ezek is érdekelhetnek

Címkék: édeskés

Keresés