A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Rózsakvarc - Az érzelmek teremtője

A rózsakvarc az egyik legcsodásabb és ennek köszönhetően napjaink egyik legnépszerűbb ásványi köve, mégis a Világon megközelítőleg 4 helyen található mindössze (egyenlőre): Madagaszkár, Brazília, Egyesült Államok illetve Dél-Afrika. Tündöklő rózsaszín árnyalatait a benne rejlő titánnak és mangánnak köszönhetjük. A rózsakvarc a szeretet és a szív szimbóluma. Legfőbb ereje a női termékenység fokozása, a szívfájdalmak megszüntetése, az elektromágneses sugárzás- és a vízerek blokkolása, a kreativitás és a kommunikáció erősítése. Egyes történetek szerint viselőjének pártalálásában is segítségre lehet :)

 

Lelki gyógyhatása

Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Kedvezően hat a vérkeringésre, a pozitív gondolatokra és fokozza az alkotó vágyát! A rózsakvarc nyitottá tesz az új kapcsolatokra, fokozza önbizalmunkat, önértékelésünket, amivel közérzet javulásra és a lelki egyensúly megteremtésére számíthatunk.

 

Testi gyógyhatása

A rózsakvarc a szívünk egészségében teheti a legnagyobb szolgálatot. Stresszes időkben nemcsak lelki békénket harmonizálja hanem szívritmusunkat is. Mint a szívcsakra köve erősíti a bőrbetegségek, az asztma, az allergia és a vérszegénységgel szembeni ellenállást.

 

Így használjuk

Viseljük hosszú távon a szívünk felett, vagy helyezzünk el rózsakvarc marokköveket szerte a lakásban.
Szerelem vonzáshoz, álmatlanság, alvási zavarok ellen tegyünk a kristályból párnánk alá és az éjjeli szekrényünkre. Ha a csecsemőmirigyre tesszük, jótékonyan hat a tüdőre és a mellkasra.

Az elektromágneses sugárzást úgy tudjuk blokkolni, ha az elektromos eszköz 4 sarkára teszünk egy-egy követ, így alkotva egy piramis formát ami semlegesíti a sugárzást.


Csillagjegyei: Bika, Rák, Mérleg
Csakrája: Szívcsakra
Rendezés:

Keresés