A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Holt-tengeri kincsek - Iszap, fürdősó, étkezési só

A Holt-tengeri iszap és viz több évtizedes kutatása során sem sikerült a tudósoknak választ kapni, hogy a Föld legmélyebb pontján kibányászott fekete iszap miért olyan előnyös bőrünk és testünk számára. Több ezer klinikai kutatást végeztek bőrbetegség, arthritis, sőt még kemoterápiával kezelt daganatos betegekkel. Az eredmények mutatták, hogy a Holt-tengeri ásványok magas koncentrációja szinte azonnal hatásos a bőr természetes folyamataira, elmulasztja a reumás fájdalmat, megnyugtatja az izmokat és belső nyugalmat biztosit. 

A Holt-tengeri fekete iszap ásványi összetevői a környező helyekből a tengerbe ömlő folyók hordalékából rakódtak le, rétegről rétegre, évezredek alatt. A Holt-tengeri viz, só és iszap rendkivül magas magnézium, kálcium, kálium, stroncium, boron és vas összetevőkben. A Holt-tengeri ásványokban gazdag fekete iszap természetes nyersanyag, szervezetünk alapvető ásványi szükségletét biztositja.  A megnövekvő metabolizmus és a mérgek távozása, hatásosok a zsirzsebekre (cellulit) és és elősegitik a zsirlerakódások távozását a nyirokfolyadák áramlásán keresztül. Szinte azonnali eredményt biztosit a Holt-tengeri fekete iszap tekercselés a bőr külső részén.

 


Kapcsolódó olvasmányok

Holt-tengeri iszappakolás készítése otthon

Holt-tengeri fürdősó - körömgomba, bőrgomba, pikkelysömör

Holt-tengeri sófürdő készítése

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
990 Ft