A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Kambodzsai jázmin rizs - 650 Ft/kg-tól

Az emberiség egyik alap élelmiszere a rizs. Finom, egészséges, illetve hasznos szénhidrátokat tartalmaz. De sokan elfeledkeznek a minőségről és megveszik az ismeretlen "A" vagy "B" rizst.
Mi tudjuk mit ajánlunk.

Saját tapasztalatunk

Családunk imádja a rizst. Húsokhoz, raguba, egytál ételekben, egyszerűen verhetetlen. Mióta megtaláltuk ezt a jázmin rizst, más rizst nem használunk feleségem vagy fiam kreálmányaihoz.

Ha egy keveset még számolunk is, rájövünk: legutóbbi emlékezetem szerint, egy 250 gr-os, jó minőségű jázmin rizs került 4-500 Ft-ba. Mi 1 kg jázmin rizst adunk már 650 Ft-ért (az 5 kg-os rizs esetén). A minősége pedig ellenőrzött és garantált!

 

Mitől finom a jázmin rizs?

Mindamellett, hogy egy rendkívül illatos és zamatos távolkeleti rizskülönlegesség, garantáltan vegyszermentes! Azért nevezik illatos rizsnek is a jázmin rizst, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Ízét legjobban sózás nélkül mutatja meg, de fűszerezve is megnyalja mind a 10 ujját. Nagyon finom I. osztályú jázmin rizs ez, mely kiváló választás mindenféle ételhez és konyhához.

Emlékezzen a híres közmondásra: "azok leszünk, amit megeszünk!"

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
3.400 Ft