A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Természetes Super fogfehérítő - 40 gr - 1995 Ft-tól | JomTom

Nézet:
Rendezés:

Fehér fogakat szeretne, de nincs rá felesleges 50-100.000 Ft a tárcájában? Hatástalan volt a reklámozott márkás fogfehérítő? Olyan keres, ami már bizonyított?

Vásárlóink szerint a Super fogfehérítővel 2 hét alatt látható eredményt értek el!
Miért pont Ön ne próbálná ki?

Napjainkban a szép mosoly, egy ragyogó fehér fogsor megnyerő és akár fél siker tud lenni. Ez köztudott.
A teától, kávétól, cigarettától, szénsavas üdítőitaloktól és a vörösbortól fogaink elszíneződnek, és idővel a valamikor fehér fogakra egy sárgás-barnás réteg rakódik le.
A természetes Super fogfehérítő ezt teljes biztonsággal képes lebontani, anélkül, hogy megsértené a fogzománcot!

A Super fogfehérítő a Dermatest GmbH laboratóriumi vizsgálatán "very good" vagyis "nagyon jó" minősítést kapott.

 

A természetes Super fogfehérítő por alapja a kovaföld, ami gyakorlatilag a megkövesedett egysejtűek váza. 100%-ban természetes eredetű és feldolgozástól mentes!
A fogfehérítő hatását Vásárlóink szerint kb. másfél-két hét után lehet látni, ezért nem szabad feladni az első héten!

 

Itt a lehetőség, hogy elérje és még a kockázatot is átvállaljuk!
Ha nem válik be a fogfehérítő, hozza vissza és 30 napig visszafizetjük!

A mentás fogfehérítő összetétele: kovaföld, kaolin, kálcium, borsmenta, narancsolaj.
A citromfüves fogfehérítő összetétele: kovaföld, kaolin, kálciumkarbonát, citromfű, citrom, limonene (természetes illatanyag), geránium illóolaj, linalool (természetes terpénalkohol).


Átlagos használat mellett 1 db 6 hónapig elegendő !

 

Napi 12 Ft-ból is lehetnek fehérebb fogai! Miért hagyná ki ezt a lehetőséget?

Próbálja ki a természetes Super fogfehérítő port!

1. Mosson fogat úgy, mint egy fogkrémmel. Csavarja le a fogfehérítő kupakját, vizezze be fogkeféjét és a tubus csövén keresztül szórjon annyit a fogkefére, hogy befedje.

2. Míg el nem éri a vágyott fehérséget, addig naponta egyszer, reggel vagy lefekvés előtt fogfehérítővel mosson fogat, a többi alkalommal pedig megszokott fogkrémjével.

3. Amint fogai fehérsége eléri a kívánt mértéket (a tapasztalatok szerint ez 10-14 nap), a fogfehértő használatát elég heti 1-2 alkalomra csökkenteni - hogy az éppen lerakódott szennyeződést eltüntesse.

 

Figyelem! 
A Super fogfehérítőt csak természetes fogakhoz lehet használni. Fogpótlás, korona és protézis fehérítésére alkalmatlan!

Használata során ügyeljen arra, hogy ne kerüljön nedvesség a tubusba, mert a por darabossá válhat és nem fog tudni kifolyni a tubus vékony szárán. Néhány vásárlónk egy tégelybe kiöntötte a flakon tartalmát, és ebbe nyomja megnedvesített fogkeféjét. Ez is egy alternatíva.

Két  fogtechnikus  vásárlónk is kételkedett vásárlás előtt. Elmondásuk szerint mindkettőjük fogai eléggé fogkövesek voltak, emiatt kiváncsian vártuk, hogy mit tud a Super fogfehérítő. Egy héttel később mindketten elmondták telefonon - majd amikor barátjuknak is vásároltak, személyesen-, hogy rendkívül elégedettek az eredménnyel és képzeljük el, még a fogkövet is megbontotta.

Meg kell jegyeznünk, hogy a gyártó hivatalosan nem vállalja és nem állítja, hogy a természetes Super fogfehérítő a fogkövet is képes megbontani. Ez csupán kellemes mellékhatás!