A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Termékenységi probléma, természetes ajánlások 1. rész

Termékenységi probléma, természetes ajánlások 1. rész

Az előző cikkben a perui maca gyökér hormonháztartást helyreállító hatásáról olvashattak. A klinikai orvoslás 10-20%-os eredménnyel dolgozik, örült pénzeket felhasználva. Van, ahol csontritkulást okozó injekcióval "segítik" a megtermékenyülés esélyét. A természetes módok 60-80%-os eredményt garantálnak.

A legtöbb pár arra koncentrál, hogy mihamarabb megtörténjen a fogantatás. A terhesség és meddőség témája igen bonyolult folyamatok a valóságban. A szülő korban levő lakosság közel 12%-a szenved a megtermékenyülés problémáival. Fontos a peteérés időpontjához közeli közösülés, de az időzítés nem az egyedüli részlete egy pár termékenységének.

A terhesség számos, meghatározott lépés és folyamat eredménye. A petesejt elindul a petefészkekből, hogy találkozzon a férfi spermiumával. A megtermékenyülést követően a pete a méhbe vándorol és beágyazódik. A folyamat során különböző szinteken lehetnek komplikációk

A megtermékenyítés és megtermékenyülés folyamatában a nőnek és férfinak is nemzőképesnek kell lenni. A termékenység szintjét orvosi vizsgálatok állapítják meg, de számos tünet okozhat problémát.

Nők esetében az abnormális menses időszakok, a kimaradó menses, vagy a fájdalmas menstruáció időszakai is a terméketlenség jelzései. Hasonlóan, a bőrelváltozások, a nemi vágy hullámzásai és a súlygyarapodás is jelezheti a terméketlenséget.

Férfiaknál nehezebb a tünetek azonosítása. Néhány jel a hajnövekedés változása (foltos vagy teljes kopaszodás), a nemi vágy hullámzása, fájdalom vagy duzzanat a herékben, merevedési vagy magömlési problémák, kicsi vagy puha herék.

A folytatásban olvashatnak a férfiak a szűk alsónadrágja, szűk nadrágja, a zsebben tartott mobiltelefon, a műszálás ruházat, a gyorséttermi műkaja, a konzerves, mikrohullámozott élelmiszer, az alkohol és számos probléma részleteiről.

Ha "csak" éjszakai vizelés, merevedés hiánya, véres vizelet, időnként véres spermium és orgazmus után 10-15 másodperccel megjelenő spermium okoz problémát, arra egyszerű és néhány hét alatt tökéletes megoldást hozó termék leírását fordítom.

Otthoni szerek a termékenységhez

A mesterséges megtermékenyítés és kezelés költsége pénzügyileg és érzelmileg is megterhelő, ezért egyre több személy érdeklődik más lehetőségek iránt. Számos otthon elérhető gyógyír könnyen elérhető és meglehetősen hatásos

Honlapunkon számos helyen olvasható a szervezet megfelelő lúgosításának fontossága. A túl savas szervezetben felborul a hormonrendszer és emésztőrendszer működése, a bélfalon átjutó mérgek fájdalmassá változtatják a menses időszakát

A folytatásban megnézzük, milyen természetes növények, ásványok, vitaminok segítik a megtermékenyülés folyamatát

Tartalomhoz tartozó címkék: hír