A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Természetes cukorpótlók

Természetes cukorpótlók Csökkentse vércukorszintjét természetes anyagokkal! Létezik néhány csodálatos cukorpótló, kedvenc édessége és süteménye elkészítéséhez. Élvezheti az ízeket anélkül, hogy felborítaná a vércukor egyensúlyát és beteggé válna.

A vércukorszint csökkentése

Datolya szirup és datolya cukor

(egyáltalán nem cukor)
Datolyából készül, a gyümölcs összes vitaminját, ásványi anyagát és rostját tartalmazza. Különösen alkalmas sütéshez. A szervezet lassan bontja le, ezért nem okoz energiacsúcsokat és minimumokat. Használhatja méregtelenítésre is.

Xylitol

Széleskörben használt édesítő; cukorbetegség esetén is alkalmas, mert nem okoz vércukorszint változást. Természetes forrásokból, így gyümölcsökből és zöldségekből vonják ki. A Xylitol nagyon jó ízű anyag, 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz a cukornál. A legjobb tulajdonsága, melyről jelenleg tudunk, hogy csökkenti a fogszuvasodást, és védelmet nyújt a fog odvassága esetén.

Stevia

Dél-Amerikában termő fűszernövény, melyet a paraguayi indiánok többszáz éve használnak édesítésre. Kellemes és frissítő íze van, 30-szor édesebb a cukornál. Kalóriamentes, nem növeli a vércukor szintjét. Valójában segíti a vércukorszint szabályozását. Már az EU is jogszabályba foglalta, hogy forgalmazható.

Eritrit

Növényi eredetű természetes édesítőszer.
A bolti, finomított cukorhoz képest kb. fele mennyiség elég.

Ha véletlenül Önt is megfertőzte a mexikói csodaszer reklámja, vásárlás előtt olvassa el, hogyan törte össze a szívemet a bio agave nektár.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés