A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Tobozmirigy – a harmadik szem ébredése

Tobozmirigy – a harmadik szem ébredése

Problémát okoz a meditáció, és az éjszakai álmokra visszaemlékezés?  Vagy csak olyan érzése van, hogy nem tud „ahhoz” a forráshoz kapcsolódni? A problémát okozhatja blokkolt vagy elmeszesedett tobozmirigye. Tisztitsa meg, és visszatérnek álmai.

Ön mikor álmodott utoljára éjjel? Hozza vissza képességét!

Emlékeim szerint néhány éve még biztosan álmodtam. A Reggeli ébredés után vissza tudtam emlékezni teljesen vagy legalább részlegesen. Nem is  olyan régen beszélgettem párommal, hogy „mostanában” már nem álmodom éjjel. Ő azt mondta, hogy nagyon régen álmodott éjjel.

Tegnap találtam könyvemben a leirást, benne a válasz kérdéseimre.

A tobozmirigy, vagy harmadik szem, egy pici fenyőtoboz formájú szerv az agy belsejében. Melatonin, szerotonin és dimethyltryptamin (DMT) hormonokat bocsát ki. Ezeket szellemi molekula néven ismerjük.

A melatonin és szerotonin az alvás vagy meditativ állapot és a jólét érzelme, a boldogság és eufória érzésének felelőse. A DMT kitágitja az időszakot, segiti az időutazást és a paranormális álmokat a más dimenziókban levő spirituális léttel találkozáshoz.

Energia szinten a tobozmirigy a 6. csakra fizikai megvalósulása (Ajna).

Mi okozza a tobozmirigy elzáródását?

A szerv a spirituális látás eszköze. Híd a fizikai és metafizikai világok között. Lehetővé teszi a misztikus és értelmes álom tapasztalatokat, melyek nagyon fontosak az ember spirituális fejlődésében. Az álmok a lélek üzenetei, melyeket a tobozmirigy, mint antenna felfog.

A legtöbb ember tobozmirigy működése 12 éves életkorára leáll. Valószinüleg Ön is észrevette.
A gyermekek természetes módon spirituálisak és ösztönösek, azonban ahogy nőnek, elveszitik azokat a képességeiket.
Vajon miért?

A probléma oka a tobozmirigy elmeszesedése. A mirigy belül vizzel töltött, az életkor haladtával és más okok miatt meszesedik.

Mi okozza a tobozmirigy meszesedését?

 • Fogkrémekben, élelmiszerben, gyógyszerben levő fluorid
 • feldolgozott élelmiszerek
 • szénsavval töltött vizek és italok
 • finomitott cukor, zsir, liszt
 • napfény hiánya
 • korlátozott hit
 • spirituális gyakorlat hiánya

A tobozmirigy legnagyobb ellensége a fluór.

Kis mennyiségben veszélytelen, természetes módon megtalálható a vizekben. A fluorid nagyobb mennyiségben van jelen az élelmiszerekben, fogkrémekben, gyógyszerekben. Ezekben a formákban NEM a természetben előforduló, és mennyisége jelentősen túllépi a biztonság határait.

A tobozmirigyben felhalmozódik a fluorid, ezért az emberi testben ott van legmagasabb koncentrációban és ez a tobozmirigy elmeszesedés elsődleges oka. Mindenhol azt olvassuk és halljuk, hogy a fluorid biztonságos és megakadályozza a fogszuvasodást. A kutatási eredményekben mégis azt olvashatjuk, hogy NINCS különbség a fogszuvasodás arányában a fluoridot alkalmazó és nem alkalmazó országok között. Évente több száz ezer akut flourid mérgezés történik a fejlett világban a fogkrém lenyelése miatt. Ezért kötelező tájékoztatni a vásárlót a lenyelés kockázatáról. A flourid ismert méreg, patkányirtószer aktiv összetevője.

Mit tehet a tobozmirigy aktiválása érdekében?

Mondjon búcsút a fluoridnak, csökkentse fluorid bevitelét!

 • Csak természetes, fluorid mentes fogkrémet használjon
 • Ne használjon régi típusú, csúszásmentes edényt
 • Olyan teákat igyon, melyek fiatal levelekből vagy cserjékből készülnek
 • Bizonyos gyógyszerek jelentős mennyiségben tartalmaznak fluoridot, ha lehetséges, kerülje az antibiotikumok, antidepresszánsok és érzéstelenitők használatát.
 • Kerülje a kálcium tablettákat, mivel nem szivódnak fel a csontokba, csak lerakódnak a szervekben, így a tobozmirigyben is.

Takaritsuk ki a szemetet

A tobozmirigy aktiválásának fontos lépése a tisztitás.
Néhány javaslat, hogyan lehet kitisztitani és évek során felhalmozódott fluoridot.

Borax (boron).
1/4 teáskanál borax egy liter vizben, és napközben apránként elfogyasztva. A borax egyéb egészségügyi előnyeiről olvashat még honlapunkon. A cékla is tartalmaz boront.

Halolaj
Az általános méregtelenités egyik legjobb eszköze. Ismert, hogy segitséget nyújt depresszió, fáradtság, fejfájás, álmatlanság és alacsony energiaszint esetén. Vigyázzon,  a legjobban és legtöbbször reklámozott olcsó olajok a származási hely, feldolgozás, magas hőfokon kezelés, illetve bolti tárolás módja miatt kukába dobott ezresek tömege. Nem mindig igaz, de vitaminok és táplálkozáskiegészitők esetében igen, hogy az olcsó, akciós és nagyon reklámozott termékek a legócskább minőséget adják.

Májtisztitás
Létfontosságú a fizikai és spirituális jóléthez. A jó májtisztitás eltávolitja a nehézfémeket és számtalan mérget, beleértve a fluoridot. A májtisztitás igen hasznos kiegészitője a kávé beöntés. Ezt a vastagbél tisztitást követően lehet végezni, máskülönben a távozó mérgeket újra felszivja a bélfal és azok a vérkeringésbe kerülnek.

Szauna vagy izzadás
Kiváló a fluorid és más mérgek bőrön keresztül távozásához. Izzadás közben gyakran le kell törölni a bőrt, hogy megakadályozzuk a mérgek újra felszivódását. Szaunázáskor rengeteg vizet kell fogyasztanunk. A módszernél az a legfontosabb, hogy szervezete mindig hidratált legyen.

Spirituális gyakorlatok

A harmadik lépés a tobozmirigy aktiválásában.
A test egészségének fenntartásához nagyon fontos a táplálkozás megváltoztatása, de semmi sem helyettesiti a spirituális gyakorlatokat. A gyakorlatok lehetővé teszik a természetes gyógyulást, felszabaditják a gondolatokat és előkészitenek a tudattalan állapot magasabb szintjének megtapasztalásához.

Számos forma létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a „szeretet” szóval történő meditáció.
Üljön egyenes háttal, csukja be szemeit és helyezze nyelvét két fogsora közé. Enyhén csipje meg nyelve hegyét. Közben, amikor érinti ajkait, mondja ki a „szeretet” szót.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés