A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Torokgyulladás, mandulagyulladás

Torokgyulladás, mandulagyulladás

Nemrég óta kapható egy szopogató tabletta, mely antibiotikum hatásával igyekszik legyőzni a baktériumokat. Ha virusos jellegű az egészségügyi probléma, a tabletta felesleges. Amúgy az antibiotikum megöli a hasznos bélbaktérimokat, mely kinyitja a candida fertőzés előtt az ajtót.

Visszatérő mandulagyulladással küszködtem egész életemben. Amennyire lehetett igyekeztem elkerülni az antibiotikumokat. Néhány napja 40 fok körüli lázam volt, és mandulám fájdalmasan megduzzadt. Láthatóan fertőző nyálkát köhögtem fel. Öblögettem sós vizzel, C-vitamint és aranygyökér tiktúrát ittam, majd lefeküdtem. Reggel felébredve csökkent a lázam, de ugyanúgy fájt a mandulám. A C-vitamin és a tinktúra segitett, energiám megtartásában. Lázam is tovább csökkent, de a fertőzés nem javult.
Éjszaka olvastam, szerencsére volt otthon, így azonnal elkezdtem az olvasztott, bio, szűz kókuszolajjal gargalizálni. 10 percig végeztem, majd kiköptem. Torkomban a duzzanat szinte azonnal lecsökkent, és a gyulladás is jelentősen enyhébb. Ismét gargalizáltam az olvasztott bio, szűz kókuszolajjal 10 percen keresztül. Nagy mennyiségű, fertőzőtt nyálka távozott. Két órával később megismételtem. Fél órával később a fertőzőtt rész teljesen eltűnt és a gyulladás megszűnt. Még két alkalommal ismétlem a gargalizálást, hogy megbizonyosodjak, problémám teljesen megszűnt!

Az óvatos gargalizálással a fertőzőtt részre kell összpontositani. Nem túl kellemes, de a leggyorsabb módszer a fertőzőtt mandula gyógyulásához!


A BIO ecetek 99%-ban desztillált folyadékok. A desztillált, fehér ecetek nem működnek, mert a desztillálás és pasztőrizálás során elpusztulnak probiotikus összetevői. Étkezési tisztaságúak, de sokkal inkább alkalmasak a kő és csempefelületek tisztására és fertőtlenitésére. Belsőleg fogyasztva maró hatásúak.

Az utóbbi évek legrosszabb megfázását éltem át. Ritkán vagyok beteg, de olyankor rendszerint bio, pasztőrizálatlan almaecetet iszom mézzel 1-2 napig, és teljesen meggyógyulok. De ez a megfázás az orromat és torkomat érintette. Láz és hidegrázás nélkül. Vitaminokat, bio, pasztőrizálatlan almaecetet mézzel, sót, citromos teát fogyasztottam és gargalizáltam. Úgy tűnt, hogy arc- és homloküregem felől folyt a torkom felé a váladék. Elkezdett fájni a füle, és a mandulám! A bio, pasztőrizálatlan almaecetből negyed pohárnyit kitöltöttem és higitás nélkül gargalizáltam vele. Torok és mandula fájdalmam, illetve köhögésem megszűnt és hangom is visszatért.


Néhányszor volt már tűszös mandulagyulladásomt. A BIO, szűz kókuszolajjal gargalizálás 24 órán belül meggyógyitott. Hihetetlen, de igaz. Egy gombocnyi olajat a szájban megolvasztunk, fejünket hátra hajtjuk és gargalizálunk, amíg birjuk. Naponta több alkalommal ismételjük.

Sokkal gyorsabban hat, mint az antibiotikum és már a használat során időszakosan csökken a fájdalom. Általában, ha a fájdalom megjelenését követően elkezdjük használni, 24 órán belül megtisztitja a torkot és mandulát.


Mandulagyulladásom 5 nap után tályoggá alakult. Háromszor jártam orvosnál. A felirt antibiotikum és szteroidok hatástalanok voltlcsak. 3 alkalommal gargalizáltam a szűz, bio kókuszolajjal, és reggeli ébredéskor csodát tapasztaltam. Megszűnt a fájdalom, a nyeléskor érzett kellemetlen érzés! Csodálatos szer, a bio, szűz kókuszolaj új alkalmázást fedeztem fel.


Folyékony magnéziumklorid oldatot fújtam begyulladt torkomra kivűlről. Az allergia miatti viszketésem azonnal megszűnt!


Közel egy hete erős fájdalmaim vannak. A megfázás miatt elzáródott mindkét orrnyilásom, és köhögtem. Nem volt lázam. A vitaminok, gyógynövények és ivólevek hatására jobban érzem magam. A semmiből jött torok és mandulagyulladásom majdnem megölt. Az esti lefekvés előtt 10 percig gargalizáltam BIO, szűz kókuszolajjal. Ma reggel az ébredés után felére csökkent a duzzanat. Újra gargalizáltam, majd megint és végül teljesen megszűnt a gyulladás.


Megfázásom a torkomra és mandulámra is kiterjedt. Megvettem az antibiotikumot és használni is akartam, amikor elolvastam a mellékhatásait. Megrémültem. Mivel bőrömre és Alzheimer-kór ellen, reggeli kávémban is használtam a szűz, bio kókuszolajat, egy kanálnyit bevettem, felolvasztottam. Fejemet hátradöntve hagytam, hogy olaj a torkomig lefolyjon. Azonnal lecsökkent a fájdalmam. Folyamatosan használni fogom.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés