A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

TUDOD -E? MIÉRT HASZNOS SPIRULINÁT FOGYASZTANOD?

Tudtad, hogy a NASA űrhajósai spirulinát fogyasztanak? Ne gondolj itt semmi kiváltságos dologra, ez számodra is teljesen elérhető!

A spirulina egy szívós algafaj, amin bizony nem fogott ki az idő. Ez egy immunerősítő bomba, mert 18 aminosav található benne, ami bizony kell a vázizomnak. Aztán temérdek vitamin - A, C, E, B1, B2, B5 stb. -, és persze ásványi anyagok - vas, jód, kalcium stb. Ezeket a napi étrendből vagy kiegészítőként pótolni kell, különben könnyen ledöntenek a vírusok.

Nem kell űrhajósnak lenned, hogy spirulinához juthass! Főleg most nagyon ajánlott, amikor nyakunkon az ősz az influenzás szezonnal.

Mire képes a spirulina?

 

 

[1.] IMMUNERŐSÍTŐ, VÍRUSÖLŐ

A spirulina igencsak kedvező lehet a védekezésben, segíthet legyőzni a szezonális fertőzéseket. Vészhárító lehet a gyenge immunrendszerűeknek vagy műtét után lábadozóknak.

[2.] GYULLADÁSHÁRÍTÓ

Krónikus betegeknek kiváltképp ajánlott, mivel pl. a cukorbetegség, magasvérnyomás, csontritkulás stb. alapvetően eredményezhet krónikus gyulladást, ami pedig rongálja a sejteket. A spirulina ígéretes gyulladáscsökkentő lehet.

[3.] HAJ -ÉS BŐRTÁPLÁLÓ

A zordabb idővel és lemerült immunrendszerrel gyakran jelentkezik a hajhullás, bőrszárazság. A benne lévő vitaminok, ásványi anyagok kedvezően hathatnak.

[4.] BÉLFLÓRA-TÁMOGATÓ

A spirulina rostjai helyreállítja a bélműködést, segítheti a ‘jó’ bacik gyarapodását a bélben. Ezzel is erősödik az immunrendszer, de még a hangulatod is javulhat.

[5.] VÉRSZEGÉNYSÉGET JAVÍTÓ

Komolyan részt vehet a vérképzésben. Az űrpilóták azért is preferálják, mert megakadályozhatja a vashiányos vérszegénységet.

[+1] TUMORELLENES

Kedvező összetevői alapvetően csökkenthetik egy daganatos betegség kialakulását.

Keresés