A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Tudtad, hogy az ülőfürdő elmulaszthatja az izomfájdalmat?

A só az só. Vagy mégsem?

Hidd el, ezt a sót nem tennéd az ételedbe, azonban a fürdővizedbe annál inkább Bemutatjuk az Epsom sót, közismertebb nevén a keserűsót, ami az angliai Epsom városáról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel.

Habár szerkezetileg ugyanolyan, mint a konyhasó, az Epsom só valójában egy kémiai vegyület. A keserűsó saját, és számodra is előnyös része magnézium tartalmában van, amiből az embernek manapság bizony kevés jut.

KESERŰSÓ (EPSOM SÓ) MAGNÉZIUM-SZULFÁT - 1 KG

1450.- Ft


 

 

A magnézium készítményeken vagy egy harmonikus működésű elmére utaló képet találsz, vagy egy testedzésre mutatót. Ebben igazuk is van, mivel a magnézium kéz a kézben jár egy megfelelően működő izom-és idegrendszerrel. Az Epsom sós fürdő segíthet visszavenni a szorongásból, stresszből, miközben ellazítja az izmokat.

Ha sokat görnyedsz gép előtt, vagy olyan munkát és sportot űzöl, ami gyakran izomfájdalommal jár, akkor mindenképp mártózz meg olykor keserűsós vízben!
A megfelelő magnéziumszint kihatással van az alvásra is. Ha ez alacsonyan van, akkor negatívan befolyásolhatja az alvás minőségét. A sófürdő nyugtató hatása megalapozhatja a pihentető szunyókálást.

Ami most igazán aktuális, az a vírus elleni védőoltás utáni izomfájdalom. Van, hogy az ember 1,5-2 napig alig bír leemelni valamit a polcról, vagy épp mozgatni a karját. Ez a fájdalom teljesen normális mellékhatás, ám ha nem szeretnél napokig korlátozott maradni, tégy egy próbát az Epsom sós áztatással!

TIPP: a sófürdő elkészítéséhez megtalálod az instrukciókat a termékleírás alján!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: epsom só hír magnézium pótlás

Keresés