A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

vércukor

vércukor

2022. 04. 22. 20:51:09
A maca por alapanyaga, a maca gyökér (Lepidium Meyenii) az Andokban terem a zord éghajlati körülmények ellenére is. 
2022. 01. 12. 21:49:36

Egyre többen küzdenek az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség tüneteivel és szembesülnek a magas vércukorszint sejteket és szöveteket károsító hatásaival. Senkinek sem lenne szabad eljutnia addig a pontig, amikor már olyan visszafordíthatatlan szövődmények alakulnak ki, mint a látásromlás, veseelégtelenség, szív-és keringési problémák, idegrendszeri elváltozások.

2021. 10. 29. 08:58:49
A bélrendszer baktériumflórájának állapota meghatározó szerepet játszik az immun -és az emésztőrendszered normál működésének fenntartásában. A bélflóra egyensúlyának felborulása betegségeket okozhat.
2021. 09. 03. 15:17:20

A konjak vagy más nevén ördögnyelv valójában nem ördögtől való. Ázsiai gyógynövény, melynek a gyökeréből nyerik az értékes kivonatot. Érdekes, mert megköveteli a minőségi, szennyezetlen levegőt a jó termésért. Így főként 800 m feletti területeken termesztik. 
A konjak bővelkedik egy vízben oldódó étkezési rostban – glükömannánban – , így csökkentheti az éhségérzetet, mivel folyadék hatására megduzzad és teltségérzetet nyújthat. Emiatt reflektorfénybe kerül a fogyókúrázók számára. 

2021. 08. 19. 17:54:03
A Gaba – azaz a gamma-amino-vajsav – benned is megtalálható. Az akaraterő vegyületének is nevezik, mivel részt vesz a cselekvésre ösztönző folyamatokban az agyban, de a függőségek legyőzésében is komoly szerepe van, hisz ellenállásra sarkall. Összekapcsolja az idegsejtet más sejtekkel, mérsékli az idegi ingerlékenységet, ha már ‘kezd szakadni a cérna”. 

Keresés