A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

vérnyomás

vérnyomás

2022. 02. 24. 10:49:21

Fáj a fejed? Naponta sokan panaszkodunk erre a tünetre! Ilyenkor nehezünkre esik még a legapróbb feladat is – legszívesebben visszavonulnánk egy csendes, lesötétített szobába, és – már ha sikerül – alvással orvosolnánk a problémát. 

A fejfájás olyan tünet, amivel – ha rendszeressé válik – érdemes orvoshoz fordulni, aki az okok felkutatásával próbálja szüntetni a panaszokat.

A fejfájás oka lehet banális: fertőzések, stressz, napszúrás, rossz levegő, rossz látás, időjárási frontok, gyógyszerek mellékhatása, koffein- vagy nikotin- elvonási tünetek.

De lehet komolyabb betegség tünete is : ilyen a nyaki gerinc meszesedése, alacsony vércukorszint, magas vérnyomás, szélütés, agytályog, agyhártya- vagy agyvelőgyulladás.

2021. 11. 05. 18:42:35
Ha javulhatna a látásod, és növekedhetne a teljesítményed? A taurin neve talán számodra is ismerősen csenghet, hiszen ha rendszeres energiaital fogyasztó vagy, találkozhatsz vele az összetevők felsorolásánál. De miért is teszik a koffein mellé ezt is az energiaitalba?
2021. 06. 30. 10:21:39
Hőségriadó akkor lép életbe, amikor várhatóan legalább három egymást követő napra eléri vagy meghaladja a napi középhőmérséklet a 27°C-ot. Ez rendkívüli időjárási helyzetnek számít, ami  rendkívüli intézkedések elrendelését indokolja. A speciális eljárásrend célja az egészség és az élet védelme.
2021. 06. 04. 14:44:33
Olvastál már valaha energiaital összetevőket? A taurin tutira ott lesz köztük, így most rögtön azt gondolhatod, hogy ez valami ördögtől való dolog. Nos, ez TÉVEDÉS! A taurin egy félreismert aminosav, ami azért kerül bele az energiaitalokba, hogy kordában tartsa a benne lévő jó nagy adag koffein mellékhatásait.

Keresés