A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > >

Vitiligo

Vitiligo

A lisztérzékenység (coeliakia) kivételével mind a 17 betegségről úgy gondolják, hogy autoimmun eredetű. Az autoimmun betegségek holisztikus szemléletű kezeléssel megszüntethetők. A tünet elfedésével élete utolsó percéig recept vagy recept nélkül vásárolható gyógyszerre fog szorulni.

VITILIGO - FESTÉKHIÁNY

Fehér folt az orvostudomány térképén.
Dr. Wright ausztrál orvos többszáz lupusban és más betegségben szenvedő beteget gyógyított meg úgy, hogy a rizs és kukorica kivételével "kivette" étkezésükből a magvakat. A HLA-B8 marker és 17 betegség kapcsolatáról tapasztaltakat a Lancet orvosi oldal is közzétette.

A lisztérzékenység (coeliakia) kivételével mind a 17 betegségről úgy gondolták, hogy autoimmun eredetű. Dr. Wright következtetése az, hogy ha a gluténmentes táplálkozás meggyógyított egy gén kapcsolatú betegséget, melyről úgy tudták, hogy külső oka van, akkor minden génnel kapcsolatos betegségnek külső oka van, és ez jóformán csak gluténérzékenység lehet!
Fogadhat rá!

A listában levő betegségeket génekkel hozták kapcsolatba. A javaslat szerint MINDEN beteg, akinél az alábbi diagnozist állapították meg, tartózkodjon MINDEN típusú gabonától és MINDEN tejterméktől.

Addison betegség
Autoimmun vérszegénység
Lisztérzékenység
Gyerekkori asztma
Krónikus autoimmun hepatitis
Dermatitis herpetiformis
Grave betegség
Inzulinfüggő (1-es tipusú) Diabetes mellitus
Lupus erythematosis
Myesthenia gravis
Veszélyes vérszegénység (a betegek 100% teljes gyomorsav hiánytól is szenved).
Polymyalgia rheumatica
Scleroderma
Sjogren szindróma
Thyrotoxicosis
Ulcerative colitis
Vitiligo

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés